Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Звездното влияние през седмицата от 13 до 19 февруари

Хороскоп

Звездното влияние през седмицата от 13 до 19 февруари

Звездното влияние през седмицата от 13 до 19 февруари - Tribune.bg
Снимка:

Началото на седмицата е трудно, в понеделник Луната в Скорпион е в напрегнат аспект към Слънцето и Сатурн и създава атмосфера на напрежение, неочакваност и трудности в ежедневието ни

Началото на седмицата е трудно, в понеделник Луната в Скорпион е в напрегнат аспект към Слънцето и Сатурн и създава атмосфера на напрежение, неочакваност и трудности в ежедневието ни.

Свети Валентин във вторник с Луна в Стрелец в секстил с Меркурий и тригон с Юпитер ще направи деня по-приятен, забавен и ще благоприятства общуването, спонтанните изяви и действия. Атмосферата на деня ще бъде вълшебна поради предстоящия съвпад на следващия ден между Венера и Нептун. Тяхната среща създава възможности за нови запознанства и романтична любов, но също така ще внесе хармония и любов и в съществуващите вече връзки. Това не е много практичен аспект, така че не влагайте твърде много усилия професионално, но пък насърчава артистичността, креативността, духовността, романтиката.

Срещата на Слънцето със Сатурн в знака Водолей в четвъртък носи малко отрезвяване след еуфорията и идва да ни заземи в реалността и да ни напомни, че това, което има значение, са практическите доказателства, а не голите думи и празните обещания. Този суров аспект е изпитание за нашите взаимоотношения и ще изисква от нас дисциплина, реализъм, търпение и организация. Мнозина могат да видят своята чаша като наполовина празна.

В събота Меркурий образува секстил с Юпитер, един щастлив аспект и много полезен за общуване, разговори, дискусии, контакти, преговори, споразумения, договорености, пътувания.

На 19.02. Слънцето преминава в Риби, затваряйки още една астрологична година. Сезонът на Риби ще ни отведе в един фантастичен свят, където емоцията властва над всичко, а логиката отстъпва. Ще започне един по-спокоен период, през който ще почувстваме необходимостта да се вслушваме повече в чувствата си. Сега ще бъдем по-уязвими и ще можем да съчувстваме на другите, да се поставим на тяхно място и да разберем проблемите им. В същия ден хармоничен аспект секстил между Венера и Плутон ще възроди страстите и ще изстреля във висините сексуалността и чувствеността.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати