Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Звукът „Х” има очистващо въздействие

Хороскоп

Звукът „Х” има очистващо въздействие

Звукът Х има очистващо въздействие - Tribune.bg
Снимка:

Добре известно е, че всеки орган и система функционират нормално с определена честота или в определен честотен диапазон

От незапомнени времена хората са знаели, че звукът има особена чудотворна сила. Всяка дума е набор от звуци, които имат своя собствена вибрация, честота и амплитуда. Добре известно е, че всеки орган и система функционират нормално с определена честота или в определен честотен диапазон. При определени заболявания тези характеристики се променят. За възстановяване на загубените функции често се използват определени звуци.

Звукът "Х" има очистващо въздействие. Името на Христос започва с този звук. Промените в неговите вибрации показват, че в човешката душа има смущения. Греховете и болестите пораждат все нови страдания. Следователно, възстановявайки общите звукови вибрации, очистваме душата от грехове, внасяме положителна енергия там, премахваме бремето от душата.

Звуците „ХA-ХA”, „ХO-ХO“ - според преданието от древните, прогонват духа на болестта и се използват за изчистване на душата и тялото. Хармонизират цялото тяло и възстановяват нервната система, помагат при стрес и депресия, сърдечни заболявания.

При диабет и заболявания на храносмилателния тракт е много полезно да се смеете и да казвате „ХА-ХА-ХА” и „ХО-ХО-ХО” колкото е възможно по-често, като правите по 4 вдишвания и издишвания наведнъж. В същото време горните дихателни пътища се очистват, тъканите и органите се насищат с кислород.

За укрепване на сърцето и за пациенти с онкологични заболявания се препоръчва да произнасят звука "XE" 9 пъти на ден (като се започва с три). Това е прочистващ звук.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Х, звуци, вибрации

Коментари (2)

Марушка Люцканова Благодаря ти много миличка ИВЕ
Все повече успехи,живот и здраве ти пожелавам!
27.05.2020 07:18 / Отговор
И.П. Благодаря ви!
28.05.2020 16:14

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати