Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Звукова гимнастика за почистване на горните чакри

Хороскоп

Звукова гимнастика за почистване на горните чакри

Звукова гимнастика за почистване на горните чакри - Tribune.bg
Снимка:

Звуковите дихателни упражнения са поредица от вибриращи звуци, които трябва да се произнасят при издишване едновременно с визуализация на потоците на Етера в чакрите и каналите на шията и главата. Шест звука, по три пъти всеки се произнася непрекъснато и последователно, без паузи и задържане на дъха. По този начин целият цикъл на дихателни упражнения е осемнадесет прости вдишвания и осемнадесет издишвания със звуци.

Поредица от вибриращи звуци:

„Слово“ - звукът „С“ - насочваме вибрацията към основата на черепа, в областта, където гръбначният стълб се свързва с главата. Става почистване на дихателния устен канал.

„Шепот“ - звукът „Ш“ - съскайки, насочваме вибрациите в областта на очните гнезда по зрителните нерви през очите навън. Звукът сякаш напуска зениците и изчиства зрителните канали на етерното тяло.

"Звън" - звукът "З" - вибрацията се насочва в областта на носните и челните синуси, резонира с горната част на челото и париеталната (теменна) зона. Става изчистване на чакрата на носа, скулите, париеталният център, а обонятелните рецептори се стимулират.

„Жар“ - звукът „Ж“ - жужене, насочваме вибрацията към зоната на слуховите канали, към средното ухо, от ларинкса през гълтача (фаринкса) и до основата на черепа. Гърлената чакра, слуховите центрове и чакрата в устната кухина се почистват.

"Раждане" - звукът "Р" - ръмжене, вибрации се наблюдават в долната част на главата, долната челюст, стимулира чакрата на устната кухина, слюнчените жлези, вкусовите рецептори.

"Мир" - звукът "М" - мукане, вибрацията се излъчва от гърлената чакра и се насочва нагоре към епифизата (шишковидната жлеза или третото око) и теменната чакра; изчиства каналът, свързващ съзнанието с Космоса, работата на мозъка и вестибуларния апарат се подобрява.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати