Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. “Промяната”: Трупове на деца за политическа употреба

Мнения

“Промяната”: Трупове на деца за политическа употреба

Промяната: Трупове на деца за политическа употреба - Tribune.bg

“Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ и техните симпатизанти вече месеци наред се опитват да яхнат справедливото недоволство на стотици българи срещу войната на пътя. Целта е ясна-извличане на политически дивиденти.

След поредната трагична смърт на 15-годишния Филип, прегазен на пешеходна пътека, ДБ брандираха случката с логото си. Масовото недоволство в социалните мрежи срещу грозната проява не притесни кандидата за кмет на София от “Промяната” Васил Терзиев, нито Георги Тодоров - кандидат за кмет на район “Люлин”.

Кандидат за кмет на Люлин обяви, че приема каузата за пътна безопасност като негова лична

Тодоров се прочу още през месец май с опита си да яхне недоволството на хората след тежката катастрофа с двама загинали младежи на бул. “Сливница”.

Внимание! Протестъри под прикритие яхват недоволството в памет на загиналите на пътя

Тогава Георги Тодоров се самообяви за организатор на протеста в памет на Явор и Ани, но пропусна да каже, че така стартира кампанията си за кандидат за кмет в чужд квартал.

Сега Тодоров отново се опитва да яхне смъртта на дете, убито на пътя-този път след среща с роднини на загинали на пътя, където е бил по покана на премиера от ПП Николай Денков.

По време на срещата в Министерски съвет вчера кандидатът за кмет на Люлин се представя като адвокат и като граждански активист, ангажиран с проблемите на движението по булевард "Сливница". Но в социалната мрежа Фейсбук използва срещата за политическа пропаганда в ролята си на кандидат за районен кмет. Въпреки че изобщо не присъства там в това си качество.

На същото събитие в Министерски съвет присъстваха и председателят на СОС Георги Георгиев и кметът на София Йорданка Фандъкова. И двамата влязоха с много конкретни предложения как да се подобри пътната безопасност в координация и партньорство с другите институции. За разлика от представителите на “Промяната”
те не хвърлиха обвинения кой е виновен и кой не за трагедиите, случили се в райони с кметове от ДБ-каквито са например Лозенец и Средец.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ПП, деца, трупове
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети