Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Антон Тодоров: Никой президент по света не нарича страната си блато!

Мнения

Антон Тодоров: Никой президент по света не нарича страната си блато!

Снимка:

Ще се извини ли Румен Радев за думите си, пита експертът

„Помогнете ми, защото от вчера прерових купища енциклопедии, справочници, други книги, сайтове, но НЕ ОТКРИХ президент на някоя друга страна да я нарече в прав текст БЛАТО!“ Това написа възмутеният от думите на държавния глава експерт към ГЕРБ Антон Тодоров във Фейсбук. Коментарът му е по повод речта на президента пред студенти в Пловдивския университет.

„КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БЛАТО! Румен Радев е ЕДИНСТВЕНИЯТ президент, който обижда страната и нацията си по най-вулгарен и безпардонен начин. Многократно! Безсрамно! По най-отвратителен начин!“, коментира Тодоров обидите на държавния глава. Той му припомня и че именно „това блато“ му плаща заплатата, която е 10 хил. на месец.  

„Това блато и тази блатна нация даваха по 400 лв. на музата му преди няколко години, отгоре върху другите пари, които тя получаваше по договора си с ВВС, докато нейният възлюбен не реши, че тя трябва да има и друг договор и още пари“, припомня Тодоров.

Той е учуден и от това, че думите на президента не са обект на интерес.

„Чудя се как е възможно досега нито един политик, медия, вечните критикари и протестъри или пък който и да е българин, да не са казали нито дума по този чутовен национален скандал!“, пише в коментара.

В друг коментар експертът директно пита: „Радев ще се извини ли, че нарича отечеството ни "блато"?“.  

 


Коментари (1)

Антон Румен Радев е смешен президент, но защо никой не казва нищо по темата с връщането у нас на банкера-беглец Цветан Василев? Какво стана с откраднатите милиарди от КТБ?!?
25.10.2018 16:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още