Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с думите си за доставките на оръжия стигнали до Украйна

Мнения

Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с думите си за доставките на оръжия стигнали до Украйна

Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с думите си за доставките на оръжия стигнали до Украйна - Tribune.bg
Снимка:

Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с обясненията си за комисионните от търговия на оръжия по време на управлението на Кирил Петков и как нямало как да взимат комисионни от това поради твърденията на Бойко Борисов, че те са около 800 милиона.

Нинова също бе вицепремиер и министър на икономиката в правителството на Петков. Тя твърдеше дълго време, че не е знаела за търговията с оръжия за Украйна през трети страни, въпреки че това бе ресорът ѝ като министър. Нинова дори обяви в парламента, че нито един патрон няма да отиде за Украйна. И ето, че Асен Василев, за да отговори на Борисов, каза, че търговията е извършвана с Пентагона през трети страни за Украйна и е била със знанието на Нинова.

Това разкритие показа още една опашата лъжа на лидера на БСП, която от ГЕРБ наричат „госпожа лъжа” и има защо, категорични са от „Позитано” 20.

„Тя излъга целия ни електорат, което е недопустимо. Нито един социалист не е съгласен с нейните действия. Трябва да се отървем и да има спешни последствия спрямо нея. Асен Василев изненада Корнелия Нинова в гърба. ПП като изразено лява партия се е прицелила в електората на БСП и лъжата на Нинова със сигурност ще има последствия за нея, но за съжаление и за цялото БСП”, изразиха притеснението си социалисти. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети