Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Беновска: Г-н Радев, "началникът" Ви Христов ли е Президентът или Вие?

Мнения

Беновска: Г-н Радев, "началникът" Ви Христов ли е Президентът или Вие?

Беновска: Г-н Радев, началникът Ви Христов ли е Президентът или Вие? - Tribune.bg
Снимка:

Явно сериалът "Кой на какво основание иска , но и може ли да управлява България?" влиза в нов сезон

"Г-н Радев, „началникът“ Ви Христов ли е Президент-ЪТ или Вие?". Този въпрос задава журналистката Илиана Беновска, която има предаване по Канал 3.

Преди дни, пред медиите, президентът на България Радев заяви, че би „изслушал“ лидера на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по темите корупция, инвестиции, растеж. Светкавично Борисов изрази съгласие за разговор. Днес, началникът на кабинета на Радев, Иво Христов поясни, че президентът не е канил министър-председателя на среща…И че Борисов трябва да има предвид правилата на общуване между ранговете президент- премиер…

Явно сериалът „Кой на какво основание иска, но и може ли да управлява България?“ влиза в нов сезон наречен „Президент-генерал и Премиер-генерал“ с главен сценарист на име Иво Христов. Явно Христов се изживява като Дейвид Линч при заснемането на „ Туин Пийкс“ и държи да раздава на главните герои текстовете минути преди старта на снимките. Явно, един от главните герои- Президентът-Генерал не си е бил получил навреме репликите и е изпаднал в собствено творчество. Явно, другият главен герой - Премиерът-генерал , пък, изобщо не осъзнава, че Началникът-сценарист Христов трябва да му подава готови реплики. И си позволява да говори от свое име.

За да е ясно кой командва парада, се наложи днес Христов да прочете в ефир пояснителните субритри, че Радев не кани Борисов на разговор, за да е ясно кой командва парада.

Ок. Ще изгледаме и даже, ще станем участници в новия сезон „Президент- генерал и Премиер- генерал на сериала „Кой на какво основание иска , но и може ли да управлява България?“

Само, нека Началникът-сценарист да не ни пуска неподходящ „ароматизатор“ с мирис на блато в киносалона , наречен България.

Защото на Европа не й мирише на блато в България. И го декларира категорично в Мониторинговия доклад за правосъдието в България.

Г-н Радев, „началникът“ Ви Христов ли е Президент-ЪТ или Вие?

Аз съм Беновска. И питам.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Митко Беновска, толкова си проста, че няма повече накъде. Та нали в Европарламента са една шайка, която си брани топлите местенца, и се държат за кокала, като се подкрепят един друг. Нали За Бойковите приятели там е по добре той да е на власт тук. Кажи ти тогава, какво се е подобрило в България, че вече не трябва да има мониторинг. Всичко е както преди години, даже става по зле. Ама ти май недовиждаш, откакто те заляха с киселината, и едното ти око се позатвори.
18.11.2018 21:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети