Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Борис Бонев за Манолова: Нямам нужда от подкрепата ѝ. Знанията ѝ за София са несъществени

Мнения

Борис Бонев за Манолова: Нямам нужда от подкрепата ѝ. Знанията ѝ за София са несъществени

Снимка:

Гръмогласната Мая Манолова се опита да стане негова мащеха-закрилница

В БТВ тази сутрин 31-годишният кандидат за кмет на София Борис Бонев коментира програмата си за управление на столицата и даде мнение за основните си опоненти.

Младият Бонев прави впечатление на добре образовано и кадърно момче, което обаче явно се доверява на лоши съветници. Което е честа грешка при младите политици. Въпреки рязкото му навлизане от гражданския сектор в голямата политика, политическото му бъдеще изглежда светло. Лесно е да сочиш грешките на управляващите от гледната точка на гражданин, но като че ли Борис все още не е готов за кмет на столицата.

Той допусна няколко наивни грешки, оставяйки се да бъде използван като приставка на кандидата на Демократична България Борислав Игнатов и на гръмогласната Мая Манолова, която се опита да стане негова мащеха-закрилница.

Бонев впечатли с програмата си, която представи първи и която, в интерес на истината, беше употребена от повечето му конкуренти за поста. В БТВ Борис Бонев заяви, че програмата му е консултирана с широк кръг експерти. “Ако от нещо не разбирам, няма да се срамувам да търся помощ. Важно е да се свърши работа. Кметът е оперативното ръководство на града. Според мен всички са се вдъхновили от моята програма”, коментира младият “спасител на София”.

Той не пропусна да нахока кметицата Фандъкова, на чийто гръб придоби популярност в последните години, като я обвини за лошия въздух, трафика и ремонтите на ремонтите.

За първи път Бонев направи опит да се откъсне от захвата на властната Манолова, като коментира психо изявата ѝ в “Референдум”. В последното си участие там тя накара всички да мълчат 30 секунди, защото Бонев не е в студиото.

“Знанията на Мая Манолова на тема София не са съществени”, каза шефът на “Спаси София”. Той призна, че Манолова го е канила да стане част от инициативния ѝ комитет, но е получила отказ. “За мен е важно да си независим и само хората да стоят зад мен, да ме мотивират и ръководят. Дали Манолова е независима – тя сама да си отговори”, каза Бонев.

“Не мисля, че имам нужда от нейната подкрепа. Отдавна водим борба със статуквото. Не искам да определям от коя страна стои тя”, завърши младият политик.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема