Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Да избира Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини, където ПП-ДБ ще се сринат

Мнения

Да избира Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини, където ПП-ДБ ще се сринат

Да избира Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини, където ПП-ДБ ще се сринат - Tribune.bg

От редакционната поща

Автор: Людмил Цветков

Кирил Петков поставял условия - можело да се мисли за коалиция с ГЕРБ едва след 9 месеца, ако ГЕРБ били изпълнителни, удовлетворявали желанията им. Кой си ти бе, Кики, да поставяш условия? От билото на коя височина?

От тази от последните местни избори, когато ПП-ДБ получиха ПОЛОВИНАТА от гласовете за общински съветници на ГЕРБ ли? А първият тур на местните избори е реалният пропорционален вот, показващ нагласите на хората. Според последната проверка на общественото мнение от края на миналата година хората предпочитат дясното управление на ГЕРБ 2 към 1 пред лявото на ПП-ДБ. Кой е Кирил Петков да поставя условия, не се ли интересува от мнението на народа?

Нали само от народа се интересуваше бе? Нали само за негова угода работеше? Е, на, хората са казали - при бъдещо коалиционно споразумение министерските кресла трябва да се разделят 2 към 1 за ГЕРБ. Това е народната воля, изпълнявайте я. А да питам ли кога Киро и Асен ще ни компенсират са тези предни ужасни 9 месеца, нас, българския народ? С какво ще ни компенсират? С какво ще компенсират разяждащата инфлация, множащите се корупционни практики, упадъка на обществения морал и тоталния психологически стрес? С какво? И кога?

Ние на празни обещания не вярваме - досега ПП-ДБ не са изпълнили НИТО ЕДНО. Така че Борисов да не отстъпва, коалиционно споразумение при 50-50 подялба на креслата е минималното изискване на дясната общност в България за съществуване на правителство. Минималното. Нека има предвид Бойко Борисов, че тук се търгуват не пари и отношения между партньорите/враговете от Сглобката, а съдбата на българския народ. Никакво отстъпване. Докога?

Като не искат от ПП-ДБ, изходът е лесен - избори 2 в 1, като преди това се отмени изцяло машинното гласуване. Със сигурност ПП-ДБ ще се сринат. А от ДАНС, Прокуратурата и останалите релевантни институции да се самосезират за множеството налични сигнали и доказателства за ГРУБА манипулация на изборните резултати с прословутите машини на Смартматик, компанията, която е уличавана във фалшифициране на резултатите в десетки страни по света, след надлежно проведени одити и съдебни експертизи. Надлежните органи ще е хубаво да направят и един цялостен одит на логовете от машините от последните няколко избора, да не би случайно да се окаже, че редица народни представители всъщност НЕ СА такива, не са избрани законно. Защото тогава какво ще правим и как ще делим? Може ли да се дели властта и министерски кресла с незаконно избрани представители?

Да избира Кирил Петков - минимално 50-50 или 2 в 1 избори през юни без машини. Където ПП-ДБ ще се сринат.

И още едно предупреждение към ПП-ДБ с техните постоянни претенции - не се залъгвайте, че като узурпирате властта, можете всичко. Има по-големи сили там на небето, които вие не разбирате, пренебрегвате ги, но рано или късно те ще си кажат тежката дума. Никога не забравяйте поговорката "Господ забавя, но не забравя."


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати