Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. ДА СЕ ПОМНИ: „Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост“ (Манолова, 19.08.2013)

Мнения

ДА СЕ ПОМНИ: „Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост“ (Манолова, 19.08.2013)

ДА СЕ ПОМНИ: Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост (Манолова, 19.08.2013) - Tribune.bg
Снимка:

„Продължаващите повече от два месеца антиправителствени демонстрации ДАНСwithme са „нова форма на временна заетост“ и „едва ли има човек в България, който да не е наясно, че една огромна част от протестите в София се плащат“.

Мнението е изразено на 19 август 2013 година в Кюстендил от Мая Манолова – по онова време депутат от БСП.

„Бих казала, че това е една нова форма на временна заетост. И доста хора успяха да си покрият разходите през летния сезон, някои да отидат на море, благодарение на финансирането по време на протестите. Тази временна заетост, която ако продължи през есента, сваля малко от ангажиментите на социалния министър да търси подпомагане за тези хора, защото едни други хора им плащат за това да ходят на протести. Това е колкото на шега, толкова и истина, защото има едни пари, които са прибрани от хората по незаконен начин, но сега те се връщат при тях под формата на подпомагане“, коментира Манолова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

За този протест наистина бяха платени. Аз никога не съм ходила, но моите бедни колежки тичаха след работа, да заработят някой лев. Бяха разведени с деца вдовици. Как да ги хранят, а иначе са аполитични.
15.07.2020 16:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети