Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. ДБ се срива под мълчанието за решетките на НС и подигравките с протестиращи

Мнения

ДБ се срива под мълчанието за решетките на НС и подигравките с протестиращи

ДБ се срива под мълчанието за решетките на НС и подигравките с протестиращи - Tribune.bg
Снимка:

Освен че се снишиха драстично електоралните проценти на ДБ, партията започва и да свива фейсбук активността си и да изпитва и дефицит от почитатели в мрежата.

Мълчанието на „демократичната“ партия по темата с решетките е оглушително. Вероятно се радват, че са изпълнили поне едно от обещанията си дадени през годините, а именно да вкарат депутатите зад решетките, шегуваха се потребители под публикации в социалните мрежи.

Истината е, че докато Христо Иванов и приближените му се занимават с това да се подиграват на протестиращите, каквито довчера бяха и те, широко си затварят очите за нещо, което не се е случвало никога в България. Поставянето на огромни, тежки решетки на вратите на Народното събрание.

Тове не е демократично, не е естетично, а се оказа, че даже не е и законно.

Ако само преди две години подобно нещо се бе случило, Христо Иванов и Ивайло Мирчев щяха да са първите, които ще отидат да превземат на бойна нога сградата. Фейсбук партията обаче, която губи все повече подкрепа, днес не смята, че поставянето на решетки е някакъв проблем. Мълчат си...

В същото време поръчват шеги за социалните мрежи и водят война с хората, които остават без работа, без доходи, страдат от инфлацията и не могат да вържат двата края с летящите цени на всичко. Качват им мемета тип „протестират, за да си купи шефът им Майбах“ или „лели ГЕРБ са синдикалистски“.

Резултатът от всичко това е логичен отлив от ДБ. Защото подигравките с протестиращи и обличането на парламента в решетки е по-страшно предателство към идентичността дори от коалицията с БСП. Не че и тя може да бъде простена...


Топ новини

виж още
Актуална тема