Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. „Дневник на властта“: Петкосертовщината като синдром за нездравост

Мнения

„Дневник на властта“: Петкосертовщината като синдром за нездравост

Снимка:

Скъпи Марк Зукърбърг,  

Ставам тази сутрин и съм потресен от поведението на поданиците си в тоя твоя Фейсбук!  

Назначих Петко Сертов за съветник на тази…Теодора Генчовска – май така се казваше, виждал съм я два-три пъти в кабинета на шефа… Вместо да оценят, че Петко Сертов е най-младият съветник на ДС в кабинета?! Възрастта не е ли просто число… Всеки сам си преценя.  

Като бил шеф на ДАНС Петко изпълнявал каквото му каже някакъв трактор, ами нали живеем в епохата на изкуствения интелект…What’s the problem?! Да, вярно е, че избяга в Гърция и беше обявен за издирване. Но имаше happy end накрая, жена му го намери.  

Марк, братко, цяла нощ са писали срещу моите назначения, а ти спиш?!  

Дори моят колега министър Вели Минеков ме нападна – пусна статус, че мафията се завръща в кадифе и коприна… А мъжът на Ивет Добромирова чак ме е поздравил с текста на собствения ми депутат „Браво, браво, господине…“

„Та нали по времето на Петко Сертов в ДАНС, Трактора беше истинският началник на Агенцията“ – е тук Соня Колтуклиева вече си измисля!

Илиан Василев уж беше наш човек, приятел с the boss… прави ми интриги с „Демократична България“. Назначили сме били Сертов, за да предизвикваме гнева на ДБ. Ама те си траят, така че no problem!  

И защо му трябваше на Стефан Янев да пише срещу разполагането на войски на НАТО и то точно в тоя твоя Фейсбук… Сигурно Диана Дамянова се е намесила в някой друг ресор, иначе нямаше да му позволи. Или?

И „Асеневци“ веднага му скочиха – първо Асен Григоров започна да разсъждава. „Радев ли говори чрез него на Петков и Василев, в МО ли мислят така…“ После и Асен Генов си сложи хаштаг #WeAreNATO.  

На всичкото отгоре – отивам си аз с джипката и охраната при Цветанка Ризова, голяма приятелка ми е… Отвън някакви младежи ме причакват, викам си – фенове сигурно. А те ме снимали на живо, че не ходя пеш. Че чак питат и защо. Е, нали ходих пеш в Брюксел…  

Марк, като брат те моля, в името на „Харвард“ – не може да се работи така! Mute-ни ги малко тези във Фейсбук, поне за 100 дни. Най-добре за 1001 нощи…

Цената на тока днес ще е 1061 лева на МВч…

На всичко отгоре откриха и 6 положителни проби за "Омикрон" в България...

Продължаваме напреде, както вика Кобрата! Keep Walking  


Топ новини

виж още

Актуална тема