Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Христо Иванов се държи като наранена любовница

Мнения

Христо Иванов се държи като наранена любовница

По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде съгласие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище гр. Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив, съобщиха от правителствената пресслужба вчера.

Изборът на корейците предизвика неочаквана буря на родна територия, а Христо Иванов избухна с невероятен статус във Фейсбук снощи около полунощ. Политикът намеква за любовни връзки, корупция и шпионаж.

„…просълзяващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата - крайно услужливо - успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казано, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла... Честито на корейците! P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза“, написа Иванов.

Цяла България разбра, че Мата Хари е Бобокова. Защо лидерът на Да, България отвлича вниманието в грешна посока

Виолета Сечкова всъщност е мениджър на „Синопойнт“ ЕООД“ - официален ритейлър на корейската компания „Самсунг“ – една от най-големите в света.

Реално на Южна Корея се наложило на два пъти да настоява пред българското МВнР за одобряването на Сечкова, съобщават източни във външно. Втората нота е изпратена на 29 октомври миналата година и към нея е приложено официално писмо от южнокорейската външна министърка Канг Кьонг-хуа, която изразява „пълна вяра в способностите и интегритета“ на българката.

Реално българската страна има много малко инструменти да влияе на избора на почетни консули, защото евентуален отказ може да се приеме за неуважение към предлагащата страна.

Допреди няколко години например Иво Прокопиев бе почетен консул на Канада у нас. Ивайло Дерменджиев е почетен консул на Кения, Саша Безуханова – на Люксембург, а Георги Гергов – на Русия. Други известни почетни консули у нас са: Пламен Бобоков (Украйна), Цветелина Борислалова (Исландия), Максим Бехар (Сейшелите).  


Коментари (17)

Пинокио и неговата прокобско червено лилява секта трябва да останат завинаги на бунището мавърските ментета на драгалевския унищожител на държавата са до един комунистически отпадъци безсрамно и цинично наричащи се демократи!
14.01.2021 14:35 / Отговор
Мимето Любовница? При тази снимка вдясно? Това е повече от перверзно, но пък е напълно заслужено!!
14.01.2021 14:46
ГЕРБКП Новият почетен консул на Южна Корея Вили Сечкова е спасила 13 млн в КТБ чрез цесия. Съпругът ѝ Александър Сталийски - горе долу двойно повече. Това се сетих да проверя покрай историята с новия дипломатически статут на дамата. Който дава определени благини. Кола с червени номера. Да зареждаш гориво без да плащаш акциз и ДДС. Да внасяш автомобил, като ти се възстановява ДДСто. Такива неща.
Които бледнеят пред спасяването на осемцифрена сума във фалирала банка. Демонстрация, че някои са по-равни. Защото са приятели на съветската мутра Борисов. Такъв е случая и с нИдялко нИдялков и с милионите, които имаше и той в КТБ и ги изтегли в последния момент.
14.01.2021 17:07
ЗАЩО?... ДБ И ДСБ НИКОГА НЕ АТАКУВАТ ЛЕВИТЕ-БСП И ДПС?
ДОРИ СА В КОАЛИЦИЯ С ЛЕВИТЕ НА ИЗБОРИТЕ.....?
РИТОРИЧНО...... ЗАЩОТО СА РЕГИСТРИРАНИ ЗА ДА КРАДАТ ДЕСНИ ГЛАСОВЕ....... ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ....
14.01.2021 17:35
ГЕРБКП Когато троловете на ГЕРБ няма какво да кажат срещу фактите, започват да измислят конспирации за отместване на фокуса в друга посока.
14.01.2021 17:43
. . . Да те фокусират анадолските активисти! Виж за какво е статията Бе ,смотльо, после цвъкай!
14.01.2021 22:08
Мравояд Обсебен от Пеевски и от някаква нужда всеки ден да доказва,колко е изперкал ! Чакаме с нетърпение,кога ще каже нещо и за хидро-колоса на държавата,но май няма да дочакаме!
14.01.2021 15:20 / Отговор
ф16 пинокиьо и тази бая са се навеждали!ама пинокиьо ше го запалат с триене,на сухо.ДЕМЕК И ИЗГОРЕЛ...
14.01.2021 19:44 / Отговор
аааааа стига Наду ми се главата от постоянните му плямпания на всевъзможни теми! Звънчо бе!
15.01.2021 11:37 / Отговор
Теа Той редовно си се държи като такава, нищо ново
15.01.2021 12:22 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема