Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Новият кмет на Галиче: Вече имаме доверието на хората и ще го оправдаем!

Мнения

Новият кмет на Галиче: Вече имаме доверието на хората и ще го оправдаем!

Снимка:

Нова ера в селото, ГЕРБ спечели срещу жената на Ценко Чоков

Интервю на Tribune.bg с новоизбрания кмет на село Галиче – Страхил Стоянов

Г-н Стоянов, честита победа! Какви са първите Ви задачи като кмет на село Галиче?

Продължаваме да работим. Има много неща, които трябва да се довършат. Започнахме да насипваме улиците с чакъл и камък. Чакаме още 20 контейнера да бъдат докарани и да наредим. Най-напред ни предстои ремонт на стълбището на Кметството, защото е много зле. Продължаваме работа, първо, второ, всичко е на ход, всичко трябва да се направи.

Как усещате атмосферата в селото?

Да ви кажа, хората са доволни! Такова е поне моето усещане. Продължаваме да работим, за да се развива селото. Виждат, че тук за една година и половина се промениха много неща. Направихме площадки, подобрихме осветлението и т.н. Виждам радост в очите им.

Какво бихте искали да постигнете през следващите 4 години, кои са приоритетите Ви?

Трябва да направим повече асфалтови улици. Да променим цялостния облик на кметството. Часовникът ни беше приоритет, оправихме го. Много неща са, но най-вече ми се ще да асфалтираме повече улици, защото Галиче е голямо село. По пътна мрежа е почти колкото Бяла Слатина, а може би е с най-малко асфалтови улици.

Спечелихте битката за кметския стол срещу съпругата на Ценко Чоков, трудно ли Ви беше, как оценявате кампанията? Започва ли нова ера в Галиче?

Дали започва нова ера, не мога да кажа. Що се отнася до кампанията, беше трудно. Трудно е обликът на селото да се промени изведнъж. Ние вече започнахме да го правим, така че хората да добият доверие в нас. Аз съм начело от година и половина (бел. ред. като и.д.). Да се докажа, да покажа, че ще работя за селото беше много трудно. Вече имаме доверието на хората и ние ще го оправдаем! Както съм обещал, вратата ми не е била затворена за никого.

Винаги съм посрещал и изслушвал всеки, който дойде. Стремял съм се да помогна на всеки един. Продължаваме напред! Ще работя за всички хора. Искам да няма нито един недоволен. Разбира се, няма как всички да бъдат доволни, но кой каквото сподели с мене като проблем, ще се опитам да помогна. Естествено с помощта на Община Бяла Слатина, защото сам не мога да постигна нищо. Всичко, което съм постигнал досега, е било с екипа на Община Бяла Слатина, с тяхна помощ. Много съм доволен, постоянно са били до мен във всяко едно нещо. За всичко, което трябва да се направи, те са насреща.  


Коментари (1)

Claudia Klein Нуждаете ли се от остра финансова подкрепа? имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | [email protected] | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят.

Ние предлагаме всякакъв вид кредитни услуги, предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми и можете да вземете заем до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем.

Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | [email protected] | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.
07.11.2019 09:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема