Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Корнелия Нинова заяви, че БСП ще бъде вечна опозиция

Мнения

Корнелия Нинова заяви, че БСП ще бъде вечна опозиция

Корнелия Нинова заяви, че БСП ще бъде вечна опозиция - Tribune.bg
Снимка:

НС на БСП не е съгласен с изолацията, налагана от страха на Нинова за личното й оцеляване

Недоволството сред редиците на Националния съвет на БСП срещу лидера Корнелия Нинова нараства след днешното събрание на левицата, разкриха членове на ръководството.   

Въпреки че пред медиите Нинова и нейните малко останали верни съпартийци твърдят, че настояват за редовно правителство на България още от 2021 година, истината е друга.  

„Необходими са само пет гласа, за да бъде приет кабинетът на Мария Габриел и ние ясно съзнаваме, че от нашите гласове зависи това дали ще има правителство“, казва Корнелия Нинова. От залата й отговарят, че трябва да даде тези пет гласа. Но тя категорично отхвърля тази възможност, заявявайки, че БСП може да бъде вечна опозиция, защото в това са добри. „Ами не сме!“ – отговаря й залата.

Въпреки несъгласието на присъстващите, Нинова е категорична, че отказът й да подкрепи първия мандат трябва да бъде подкрепен с проекторешение на Националния съвет на БСП. По думите й, БСП няма да подкрепи и втория мандат – защото и двете партии са „джендърски“ и са „военолюбци“.  

„Можеше да се правят компромиси, да се водят разговори, но превръщането ни в ненужен придатък е жертва, която няма да направя“, категорична е Корнелия Нинова.  

А недоволството срещу решението й да изолира БСП от управлението на държавата нараства все повече!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати