Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Кунева срама или как да станеш госпожа за един ден

Мнения

Кунева срама или как да станеш госпожа за един ден

Кунева срама или как да станеш госпожа за един ден - Tribune.bg
Снимка:

Има една изключително малка група българи, които се смятат за много по-добри от всички останали българи. Те са по-умни, по-богати, по-красиви, по-от София, по-от центъра. По-по-най! 

Обикновено тази група хора е бутикова (или иначе казано пренебрежително малка, но с големи претенции), обхваща до 10% от цялото население на страната. 

По стар стаден принцип от ранна детска възраст тези мини дружинки обитават тесни заведения с високи столове. Техен хабитат са и централните градинки – ще ги познаете по премрежения поглед и бирените бутилки в ръка. Традицията повелява, че между къмпингуванията през лятото купонът се мести около някоя важна сграда на жълтите павета. Всички се тагват от току-що съчиненото като важно гражданско събитие, за да си вдигнат рейтинга в общността на готините. Ако имаш снимка от поне 3 поредни протеста, покемон рейтингът ти в общността избухва. Ако обаче си против споделения душ веднъж седмично, губиш точки. 

За да си готин, трябва да се бориш за правата на всички транссексуални и на мнозинството от чуждите раси. И задължително да неглижираш навиците на традиционния българин. Трябва да харесваш всяка Фейсбук публикация на Полина Паунова, Евгений Дайнов и всички с този тип прически. 

И това е – имаш всички шансове да станеш депутат от „Демократична България“ . По възможност с преференции, измествайки поне трима други. Защото ти не си кой да е. Ти си готин. Не си „Ганя“* 

Кремена Кунева 

Представителна извадка. Няма роднинска връзка с Меглена Кунева. Но пък има огромно самочувствие и е депутат от „Демократична България“ вече почти 6 дни. Което си е направо „Уау!“ 

Решихме да проверим с какво е известна в медийното пространство госпожа Кремена Кунева?  Направила е и невъзможното да спре изграждането на детска болница. Заради желанието на шепа хора, които имат интерес тази болница да не бъде изградена. Поне така се твърди. 

Известна е също със застъпничеството си за украинските бежанци, част от които бяха настанени и в България. Което е направо чудесно. Но дали са верни медийни публикации, в които се твърди, че фондацията на Кунева е набирала средства за бежанците в собствена банкова сметка, която на практика е безотчетна? И ако е вярно, къде ли са тези пари? 

Госпожа Кунева (Кремена) реши да обясни в едно от първите си телевизионни изяви като представител на народа, че едни 650 000 български граждани, избрали да гласуват за партията-победител на последните избори, не са много умни и не мислят. 

Видно от собствените й коментари Кремена Кунева е останала крайно изненадана от негативните реакции след телевизионното си участие и блокира всеки коментиращ във Фейсбук страницата й. Така е, госпожо Кунева – да поставяш под въпрос интелекта на 650 000 българи обикновено не е особено умно решение. 

Нищо не казваме за тези 2163 души, които са гласували за Вас. Дано поне те не се срамуват, че Ви познават. Ако Ви познават. 

*“Ганя“ – обобщаващо наименование на традиционния българин 

малка част от коментарите, които Кунева не хареса и премахнамалка част от коментарите, които Кунева не хареса и премахна

ФейсбукФейсбук

фейсбукфейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати