Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Луда конспирация – Атанас Атанасов със заплетен сценарий кой управлявал България

Мнения

Луда конспирация – Атанас Атанасов със заплетен сценарий кой управлявал България

Луда конспирация – Атанас Атанасов със заплетен сценарий кой управлявал България - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на ДСБ потъна в странни обяснения

Дълбоко в собствените си конспирации затъна председателят на ДСБ Атанас Атанасов. Той разви цял сценарий как според него в България горивата били скъпи, защото управлявала коалиция „Лукойл“.

Той даде няколко абсурдни примера с изменението на законодателството като вдигането на скоростта на магистралите до 140 км.ч не за да пътуват хората по-лесно, за да харчат гориво колите. Магистралите били като юфка, но това също вдигало разхода на гориво, което отива в касата на „Лукойл“. Същото вършело и задължителното каране на включени светлини.

„Когато министърът на финансите казва, че цените на горивата не зависят от правителството, зависи ли правителството от „Лукойл“, попита риторично Атанасов.

Последва нов пример в подкрепа на конспирацията – при посещението на Борисов в Москва Медведев специално благодарил на Вагит Аликперов ( Лукойл ) за съдействието му за осъществяване на тази среща. Това на Атанасов прозвучало като:

„Господин Борисов, вашият водещ офицер е тук, можем да започнем разговорите“.

 


Коментари (2)

Leon До кога ще давате трибуна на тоя жабок?Провалил се от всякъде постоянно ни занимава с интриги и негови си "конспирации"?
14.11.2018 07:15 / Отговор
Нане Вуте Тоа да си направи операция на очите за да види колко положителни неща направи ГЕРБ-пенсии,заплати,а той с Ванката Костов само разпродадоха България.
15.11.2018 16:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати