Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Манол Глишев: На протест се вдига шум…и се симулира

Мнения

Манол Глишев: На протест се вдига шум…и се симулира

Манол Глишев: На протест се вдига шум…и се симулира - Tribune.bg
Снимка:

Преди време той излъга, че полицията го е нападнала

„На протест се вдига шум“, това заяви протестърът Манол Глишев на полицията, докато блъскаше по огражденията около „Св. София“ на протеста пред общината вчера. Той успя да ги премине и обвини работниците там, че са „провокатори“. Явно за него това е значението на думата „провокатор“ – човек, който си изпълнява задълженията.

А за шума и провокациите, той знае най-добре. Все пак през юли месец в участието на поредния протест Глишев обяви, че полицията го тормози и дори са го нападнали.

Клип в социалните мрежи ясно показва как човекът, който е известен с това, че участва във всякакви протести и палаткови лагери, вдига много шум. Крясъци, викове, падане на земята – цяла постановка се вижда на клипа.

Глишев, който изобщо не е докоснат от полицаите, охраняващи протеста, сам ляга на земята и започва да се превива. А в последствие и сам признава, че е симулирал.

„Майтапа настрана - днес симулирах за първи и последен път. Грешка беше. Нека само изродите лъжат и се оправдават. Ще ги бием без техните номера“, пише във Фейсбук той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати