Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Обещаха ни две магистрали годишно и три тунела без нови дългове… ама друг път (ВИДЕО)

Мнения

Обещаха ни две магистрали годишно и три тунела без нови дългове… ама друг път (ВИДЕО)

Обещаха ни две магистрали годишно и три тунела без нови дългове… ама друг път (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Има една стара българска поговорка: „Не ме слушай какво ти говоря, а ме гледай какво правя“. Ако повече хора я знаеха, можеше много неща да се случат различно или да не се случат изобщо.

Само преди няколко месеца от „Продължаваме промяната“ обещаха, че с парите, които според тях се крадат от държавата, Асен Василев Кирил Петков ще строят по две магистрали „Хемус“ годишно, четири моста над Дунав, три тунела под Стара Планина и още, и още…

Парите няма да идват от заеми за държавата, а точно обратното. Всичко това щяло да се финансира от онези 8 милиарда лева, които били крадени. „Проблема не е в парите“, обяви Асен Василев в компанията на кандидат-премиера Кирил Петков.

Малко след като встъпи в длъжност обаче, същият Кирил Петков обяви, че страната ни тегли нов заем от над 7 милиарда лева, а парите ще отидат за инфраструктурни проекти. Даниел Лорер от компанията на „Промяната“ също потвърди, че теглените заеми са именно за инвестиции в инфраструктурата на България, защото 10 години нищо не е направено.

Парадоксално, даже и със заемите, по времето на кабинета „Петков“ нямаше построен нито един мост, тунел или асфалтирана дупка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати