Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Отбор „Лъжливото овчарче“ прибра Черепа от Дубай и повдигна обвинения на Борисов

Мнения

Отбор „Лъжливото овчарче“ прибра Черепа от Дубай и повдигна обвинения на Борисов

Отбор Лъжливото овчарче прибра Черепа от Дубай и повдигна обвинения на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Цяла седмица една плеяда обявили себе си за журналисти разтягат конспирации и броят минутите когато Васил Божков-Черепа ще кацне от Дубай в София.

В началото седмицата се разпространи новината, че Черепа с повдигнати 19 обвинения идва у нас и ставал защитен свидетел ... по собствените си дела. Изглеждаше смешно и едва ли се обърна толкова внимание, но въпросната „сбирка“ определено беше приготвила червения килим, за да стъпи Черепа на родна земя с пура в ръка.

Е, както стана видно Божков не само, че не стана защитен свидетел, което е невъзможно така или иначе, но и не напусна удобното си убежище.

Днес обаче фантазиите взеха абсолютния връх, когато се брояха часовете до взимането на имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Така отбор „лъжливото овчарче“ съставен от Николай Бареков, Веселина Томова, Миролюба Бенатова, Ружа Райчева и други не спираха да пускат новини, че ей сега всеки момент, след час, след 15 минути от прокуратурата ще внесат искане за имунитета на Борисов. Както е ясно това така и не се случи, също както и Черепа не кацна у нас като защитен свидетел по обвиненията си.  

И докато едни бленуват Черепа да се прибере, а други Борисов с обвинения, керванът си върви, а те броят минутите. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати