Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Погледнала Нешка нагоре и видяла... дъното

Мнения

Погледнала Нешка нагоре и видяла... дъното

Погледнала Нешка нагоре и видяла... дъното - Tribune.bg
Снимка:

Според треньорката 7-милионна България е можела да върви по пътя на милиарден Китай

„Аз съм от онези глупаци, които имаха големи, но вече разрушени илюзии. Капитализмът няма цвят. Ние можехме да тръгнем по пътя на Китай, където все още има комунизъм, но икономиката се развива по капиталистически образец“. Това заяви пред телевизия „Bulgaria on air“ треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева.

Поводът за изказването ѝ е годишнината от 10 ноември, която се навършва утре.

29 години след промяната – Робева продължава да подозира, че комунизмът е бил по-добрата алтернатива за страната. Примерът, който даде е начинът, по който се развива китайската икономика в условията на комунистическо управление.

Според последните данни за населението обаче българите са 7,1 млн. души. Китайците от друга страна гонят бройка от милиард и половина.

Иначе треньорката е на мнение, че в момента няма социалисти, няма демократи, няма нито леви, нито десни. Има само политици, които са честни, но и такива, които мамят.

По думите ѝ след 10 ноември някои българи живеят по-добре от преди, но „България не е София“. Тя е категорична, че нещата не стоят толкова добре в провинцията, колкото в столицата и другите големи градове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати