Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Поръчителите на Борисов се разкриха сами: Публикуваха кадри от нахлуването си в необитаемата къща на премиера

Мнения

Поръчителите на Борисов се разкриха сами: Публикуваха кадри от нахлуването си в необитаемата къща на премиера

Снимка:

След като изтекоха записи на Васил Божков, в които той се разкрива като идеолог и организатор на масираната атака срещу правителството и конкретно срещу премиера Борисов , изведнъж известният като сайт за поръчки „Афера“ започна да бълва нови „компромати“ – понякога повече от един на ден. Вчера пуснаха несъществен разговор на човек, който звучи като премиера с човек, наричан „Боре“.

Днес разпространиха снимки от камери в офиса на Божков, на които се вижда Мая Манолова. В текста на „Афера“ се говори за Владислав Горанов, но не са публикувани доказателства за твърденията, което ги обезсмисля. Веднага след това ексклузивно се публикуват „нови кадри от спалнята на Борисов“, които всъщност не показват нищо ново, освен кадри на пари в нощно шкафче.

Именно този материал, който повече прилича на мафиотско отмъщение от обиден престъпник, повдига повече въпроси относно поръчителите и изпълнителите на плана за покушение в дома на законноизбрания министър-председател на България.

-Очевидно е, че в момента на заснемането на този видеоклип къщата е тъмна и необитаема. Липсата на премиера и охраната му в дома осигурява време и спокойствие на изпълнителите да разположат реквизита си на точно определено място и да заснемат нужните кадри.

-Кой е влязъл в държавната резиденция на премиера, докато тя е необитаема?

-Как и защо се придобиват записи и видеа от спалнята на премиера Борисов? Застрашени ли са живота и здравето му след като всеки може да проникне, когато той не е в дома си и да се разполага с вещите му? И дори да го снимат в леглото му, докато спи?

-Защо нахлуване в личното пространство на българския министър-председател и очевидно инсцениране на притежания на съмнителни суми и предмети се разпространява масирано в социалните мрежи от „умните и красивите“ привърженици на „Демократична България“, които ще променят страната ни? Това ли ви е демокрацията, уважаеми?

-Всички българи трябва да си отговорим на следния въпрос: Ще толерираме ли мутренският подход и заплахите към премиера на Републиката? Кой е поръчителят? Това става ясно от публикуваните разговори на Васил Божков, който освен кръв на протестите иска и компромати. „Божков: Насъсквам хората, те ще извадят и ще пуснат“, казва в диалог с Паунов от БСП, който иска от него да хвърли „малко бензин в огъня“.

„Сега протест, протест до дупка и го мачкаме Бойко“, зове бизнесменът с 19 обвинения за нарушаване на закона.  


Коментари (6)

Варненец Цяла Варна ЗНАЕ коя е Веса Томова - обществена простит*тка, половин Варна сме ползвали услугите и. В училище правеше мине*и под чина! И на мен лично. Весе, много поздрави от дългия Джон!
А сега минети*те и станаха много скъпи. Който не и плаща го топи в АФЕРА!
16.07.2020 16:46 / Отговор
Стойко Вярно е! И аз имах късмет да ме олигави! Мамка и, ама много и е миризлива п*тката! УФ!
16.07.2020 16:50 / Отговор
Михаела Тая на АФЕРА е голяма калтачка, отвратителен и непочтен човек
16.07.2020 16:52 / Отговор
Тарапонти Появи ми се ПРОБЛЕМ и се излъгах, да и пиша - с Молба...за Помощ, както и на още...4 души . ДРЪЖКИ-И-И-И , както се казва, когато не "те огрее" ! Все пак , писах че снемам...Доверието си и я блокирах !! Сега...и тази изненада, потвърждаваща Курвенското и отношение - Достатъчно, за да се убедя, че е пачавретина-като много други !!!
16.07.2020 17:37 / Отговор
сивата котка Когато премиерът и охраната не са в къщата, няма ли видеонаблюдение, аларма или каквото още съществува за защита на имот? Ако да, значи извършителят/те знае/ят кое, как, къде и за какво е сложено, за да улеснят зулума си.
16.07.2020 20:56 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема