Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Правителството отклонява вниманието от провалите си с цирк в Банкя

Мнения

Правителството отклонява вниманието от провалите си с цирк в Банкя

Правителството отклонява вниманието от провалите си с цирк в Банкя - Tribune.bg
Снимка:

Правителството на Кирил Петков реши да отклони вниманието от поредицата си  провали с цирк в Банкя. След като  четворната коалиция ни върна  към опашките и празните рафтове, познати през социализма, а  след него при кризите с управлението на БСП, днес целят да прехвърлят вниманието към опозицията с поредния цирк в Банкя.

"Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен", заяви преди седмица Бойко Борисов.

Съвсем ненадейно в четвъртък вечер в отбрани медии се появи информацията, че Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова са арестувани. Разбира се това става без официално изявление от МВР. Кирил Петков пък коментира във фейсбук профила си, че няма никой над закона, но нищо повече. Малко по-късно стана ясно, че в крайна сметка Борисов и представителите на ГЕРБ не са задържани, а се извършва обиск на къщите им.

Истината обаче е, че това изглежда като поредния PR трик на правителството на Кирил Петков да отклони вниманието от провалите си свързани с високата инфлация и главоломното покачване на цените, провала с бежанската политика, скандалните кадрови назначения по високите етажи на властта, както и пълния провал на правителството свързан с Плана за възстановяване.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати