Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Предозиране: БТВ отрази седянка на 4 души пред Народния театър като протест

Мнения

Предозиране: БТВ отрази седянка на 4 души пред Народния театър като протест

Предозиране: БТВ отрази седянка на 4 души пред Народния театър като протест - Tribune.bg

“Протест пред Народния театър: Артисти с подписка в подкрепа на Александър Морфов” - тази гръмка новина присъства във всички новинарски емисии на БТВ днес, включително в централната. Читател на Tribune ни изпрати видео, в което този “протест” е заснет отстрани.

От кадрите се вижда, че става дума за четирима души, които седят прави до фонтана пред Народния театър. Оказва се, че са събирали подписка в защита на Александър Морфов. Можем само да гадаем от какво ли го защитават, след като самият той написа на вратата на пиара на театъра Велислава Кръстева “ИЗЧЕЗВАЙ”…

Интересното е, че в репортажа на Габриела Андреева, напориста репортерка по майчина линия (майка й е Евелина Андреева от БТА) са напоително интервюирани и четиримата “протестиращи”, но липсва общ план на случващото се пред Народния театър. “Протестиращите” в репортажа на БТВ може да са малко, но са изключително жлъчни към Велислава Кръстева-това са актьорът и организатор на мини пърформънса Валери Йорданов, Красимира Демирева (актриса) и Галина Тонева (филмов продуцент).

Демирева не скрива желанието си да “изхвърли” госпожа Велислава Кръстева, както си знае… И тук трябва да си зададем логичния въпрос: “Е, това ли са интелектуалците в съвременна България?”

Защо вътрешните неразбирателства в Народния театър е тема, която от месец някак изкуствено присъства във всяко публицистично предаване и новинарска емисия на БТВ? Има ли поръчка срещу госпожа Велислава Кръстева? Ако да-от #КОЙ?


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати