Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Радев обяви кой сменя Нинова начело на БСП

Мнения

Радев обяви кой сменя Нинова начело на БСП

Войната между Румен Радев и Корнелия Нинова става все по-видима. Докато соцлидерката съсредоточи цялата си енергия в парламентарния вот, то Радев си направи партия, която да разцепи гласовете на червените и да влее повече в неговата „касичка“.

По всичко личи, че Радев освен с партиен инжинеринг, който се вижда в лицето на Петков и Василев, е решил да се застрахова и да разцепи напълно социалистите. Пример за това са и думите му в Русе вчера, където заяви, че Крум Зарков е бъдещето на червените. „Той е лицето на бъдещите политици“, заяви Радев, с което без да се церемони зачеркна Нинова.

Самият Крум Зарков пък бе един от първите, който поиска оставката на соцлидерката след изключително ниския резултат на БСП на предходните избори. И от нейна дясна ръка, той стана един от опозиционерите под прикритие.

Самата тя съвсем справедливо критикува министрите назначени от Радев и поиска оставката на Стойчо Кацаров за политиката му довела страната ни да е първа по смъртност, а болниците да издъхват.

На организираното шествие за закриването на кампанията си, Радев охотно обиколи бизнесмените на Кирил Петков, не пропусна да си направи снимка с хората на Трифонов и да стисне ръката на Крум Зарков. През цялата кампания обаче нито веднъж не беше видян заедно с Корнелия Нинова. Многократно обаче се прегръщаше с Манолова и Асен Василев.     

 


Топ новини

виж още

Актуална тема