Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Радослав Янков: Винаги си поставям високи цели

Мнения

Радослав Янков: Винаги си поставям високи цели

Снимка:

Гледам да тренирам пълноценно и да съм спокоен, посочи сноубордистът

Високи цели и добра подготовка, за да покаже най-доброто от себе си - на това залага най-добрият сноубордист на България Радослав Янков. Това сподели лично той специално за Tribune.bg. Екипът ни успя да се срещне с него  по време на представянето на Garmin pay watch. Този път Радо влезе в ролята на посланик на брандовете Fibank и Garmin.

„Целите са ми винаги високи. Не искам да заявявам очаквания. Гледам да тренирам пълноценно и да съм спокоен, за да може, когато дойде полето за изява, да бъда максимално концентриран и да направя това, за което съм тренирал“, каза Радо Янков.

 „Новият сезон предстои. Вече мина подготвителният период, свързан с физическата подготовка. Започваме и тренировките на сняг със сноуборда. Предстоят лагери на сняг до реалното започване на състезателния период. Очаквам го с нетърпение. Всичко е наред с мен. Здрав съм и гледам напред“, допълни Радо Янков.

„Тази година има 13 старта за Световната купа. Първият старт ще бъде на съвсем различно място в сравнение с последните няколко години. Ново състезание в Русия. Нов курорт, в който ще  стартират туровете от Световната купа“, заяви още топ сноубордистът.  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив