Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Румяна Коларова пред Tribune за срещата на политици: Това е формат, който Харалан Александров прави от години

Мнения

Румяна Коларова пред Tribune за срещата на политици: Това е формат, който Харалан Александров прави от години

Румяна Коларова пред Tribune за срещата на политици: Това е формат, който Харалан Александров прави от години - Tribune.bg
Снимка:
Румяна Коларова е български учен, социолог, професор и универитетски преподавател в Софийския университет "Св. Климент Охридски". От 6 август до 7 ноември 2014 г. е министър на образованието, младежта и науката в 93-то служебно правителство с премиер Георти Близнашки. Tribune.bg я потърси за коментар относно информацията на Атанас Чобанов, че политици от различни партии се срещат придизборно в офиса на антрополога Харалан Александров.
 
Г-жо Коларова, възможно ли е още сега да се договаря бъдеща коалиция от ГЕРБ, БСП, ДПС и БВ, както твърди в поста си от 2 март Атанас Чобанов? Още повече възможно ли е това да става в офиса на колегата Ви Харалан Александров?
 
Това са глупости. Харалан Александров се среща с политици и политолози от години, и те са от най-различни политически сили, вкл. ДБ и ПП.
 
Т.е. не става дума за договорки за бъдещо управление?

Това са пълни глупости от моя гледна точка. Това се един вид изборни инсинуации. Най-нормалното нещо е да има място, където тези политици да разговарят и анализират.

Това не са лидерите на партиите?!

При това, те не са водещи политици. Обикновено това са хора, които по-скоро имат анализаторска роля в своите партии. Съвсем нормално е да се срещат и да обсъждат мнения и т.н. Това е формат, който Харалан Александров прави от години. Това не е нещо, което се прави за сегашните избори.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети