Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. С 9000 въстаници ли Нинова ще сваля кабинета?

Мнения

С 9000 въстаници ли Нинова ще сваля кабинета?

С 9000 въстаници ли Нинова ще сваля кабинета? - Tribune.bg
Снимка:

Защото тези "въстаници", които слугуват на червените боклуци, се опитват да превърнат България в кочина

Вчерашните протести бяха странни. Нещо повече - бих ги нарекъл смешни.

Участниците в шоуто очевидно не знаеха какво искат, защото претенциите им към властта бяха различни и приличаха на тюрлю гювеч. Очевидно имаше много пробойни в рецептата на червените кхмери за поредния метеж, тъй като често предизвикваха опасни бъркотии по пътищата на страната. Явно войната, която се води в разклатените редици на БСП, е разцентровала монолитността им и ги е превърнала в долнопробна секта. Което личи и в разпространената порция лъжи на уж неангажираната с протестите Курнела Импексова. Изглежда разкрачената поза, в която е застанала тази политичка, започва да ѝ създава проблеми и тя вече се изпуска без да се усеща: "БСП стои зад хората, които в момента протестират срещу покачването на цените на горивото, данъците на старите коли и застраховките..."

Защо нарекох протестите смешни. Ами защото по улиците крещяха млади хора, които "плачеха", че нямат пари да посрещнат идващите високи данъци за колите и непосилните застраховки. Някои от тях са прави, тъй като с всяка изминала година претенциите на бизнеса се завишават и хората там предпочитат да взимат образовани младежи. И затова търсят работна ръка от чужбина. За сметка на това пък нашенците вече се специализираха във викането и са търсени да правят панаири по протестите, дори когато издигат лозунги, пълни с лъжи. И понеже съм добър човек ще ги посъветвам да дойдат в Пловдив. Тук има работа, а безработицата под тепетата е под 3%. Но предупреждавам, че трябва яко да бачкат.

Но конкретно за цените на горивото. Направих си труда да проуча колко са били борците срещу правителството. Обърнах се за помощ към различните електронни медии, които отразяваха поредния опит за пуч. Именно тези информационни сайтове ми помогнаха да разкрия, че във "въстанието" са участвали около 9000 души от цяла България. За сметка на "независимите" телевизии, които срамежливо отказваха да обявят броя на протестиращите дори в големите градове. Няма да се впускам в подробности, тъй като всеки може да получи по-точна информация от собствените си компютри.

Има обаче едни любопитни факти, които държа да ги споделя.

1. За 2018 г. в България има регистрирани 3 645 504 превозни средства. От тях 2 774 138 са леките автомобили.

2. България е втора по регистрация на автомобили в Югоизточна Европа на глава на населението - 443 автомобила на 1000 души. Първа е Словения с 531.

3. С 35% са нараснали новите автомобили.

4. Най-евтиното гориво в Европа е в България и в още 3 държави. А цената му не зависи от България, а от световните тенденции.

5. Увеличението на данъците на старите автомобили ще бъде между 6 и 10 лева.

6. Застраховката няма да е 1000 лева, както лъжат мошениците от БСП.

Още малко статистика. Аз живея в "Тракия", в 8-етажен блок, с 3 апартамента на етаж. Във вход "А" има 1 семейство с 2 коли, 1 ван и 1 бус, 2 семейства разполагат с по 3 коли, 5 - по 2 коли, 12 имат по 1 кола. Четири семейства нямат коли. Имат децата им. Вход "Б": 1 семейство има 3 коли, 6 семейства - по 2 коли, 12 семейства имат по 1 кола, 5 семейства нямат коли. Подобна е картината и в другите входове.

Накрая се обръщам с голяма молба към властта. Сигурен съм, че тази молба ще бъде подкрепена от поне 3 милиона българи.

Господа, не позволявайте на една шепа хора да унижават и тормозят милионите българи. Вярно е, че всеки има право да изразява претенциите си, но нека ги показват пред парламента или Министерския съвет, а не да спират живота в страната. Защото тези "въстаници", които слугуват на червените боклуци, се опитват да превърнат България в кочина. И то без да има причини, с които се опитват да манипулират хората. Ние също плащаме данъци, и то с милиони повече от платените викачи. Така че, държавата трябва да се грижи за нашата сигурност. Надявам се молбата ми да бъде чута.

 

Автор:  Божидар Статев

Източник: plovdiv-online.com


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати