Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Срам за политиците!

Мнения

Срам за политиците!

Срам за политиците! - Tribune.bg

Людмил Цветков,

Коментар от редакционната поща

Искам да кажа само две думи за случващото се в момента. Това е срам. Колкото и да е парадоксално, единствено Пеевски се държи адекватно - прокарва политика за подкрепа на правителство с мандата на ГЕРБ, както е поискал народът, готов е дори да рискува собствената си кариера. И пак единствено Пеевски прилага някакви усилия, за разлика от дебилите от ПП и ДБ, чалгарите от ИТН и лудите от тъй нареченото Величие. Само Пеевски прилага усилия, а усилията винаги се отплащат. Не, не съм му фен, напротив, но при него има очевидно израстване. Останалите саботират. Много благородно.

Стана ясно и кой от коя страна на историята е: Пеевски и Борисов искат да има редовно правителство, така необходимо на България в този момент на голяма криза, а останалите, ПП, ДБ, Възраждане, БСП, ИТН и остатъците от ДПС, водени от фамозния Доган, не искат България да има редовно правителство и нещата да се успокоят малко. Това е истината - по-голямата част в парламента са саботьори, саботьори, и с това се изчерпва цялата им народолюбива деятелност. Хвала.

Не случайно Доган застава на страната против редовно правителство, и с това активно подпомага идеите на Радев, Петков, налудничавия Денков, чалгаря Трифонов, лицемера Костадинов от Възраждане и пародията Николай Марков-секвоята. Нали помните, че в едно интервю Слави Трифонов се кълне, че най-големия му образец за подражание в българската политика бил Доган... Е, събраха се. Та те са си едно - остатъци от бившето БКП. Нали не сте забравили кой стартира "революцията" преди точно 4 години, е, сега скоро ще правим годишнина? А ако сте забравили, да ви припомня: на площада пред Министерски съвет преди 4 години редовно бяха хората на БСП, ИТН, Възраждане, ДБ, Радев, само ПП ги нямаше, но те се появиха по-късно. А по същото време Николай Марков не слизаше от екрана на вече затворената телевизия на БСП. За да критикува Борисов денонощно.

Та ето ги "революционерите", които ни докараха всичко това. Заедно с фалшивите си машини. По-точно именно заради фалшивите си машини. Нали някой не вярва, че ИТН са печелили избори през лятото на 2021-а, или ПП през есента на 2021-а? Това е толкова невъзможно, колкото аз в момента да пиша от луната. Но им подариха "победата" и от там революцията не спря. И ето къде сме сега, 4 години по-късно - икономически и политически съсипани, морално разбити, в постоянна спирала от избори. Отказали и последните хора да гласуват. Кой ще поеме отговорност за това?

Не, не се заблуждавайте, на тях им ХАРЕСВА. На Слави Трифонов му харесва, нали с президента Радев се бяха уговорили за избори до дупка, за да има хаос, на Петков му харесва, на Денков му харесва, хаосът е стихията им, на Нинова със сигурност ѝ харесва, нали основната ѝ цел е не благополучието на България, а да изчегърта ГЕРБ от властта, на Доган му харесва, а Николай Марков сто процента се кефи.

Ето тези хора съсипват България, когато огромната част от населението в страната страда, те се кефят. Нехаят. Не искат да подкрепят редовно правителство, въпреки волята на народа. Ето това са българските гробокопачи. Нека ги запомним и когато дойде времето, им отдадем заслуженото. Те предпочитат България окончателно да затъне вместо малко да нарушат рахата си. Анатема.

Маските паднаха. Нали разбрахте кои са Величие? Те са едни изкуствено инсталирани клакьори, алармаджии, чиято единствена цел е да саботират и предизвикват хаос. А медиите им се хващат. Няма ден или час, в който да не изникне скандал, идващ от Величие. Хората не могат да се фокусират върху важните дела. Между другото, стана пределно ясно ЧИЯ партия са Величие. На милионерите. Ивелин Михайлов сам си призна, че оперира с 500 милиона капитал. 500 милиона, това е половин милиард... Тези хора са милионери, мултимилионери, милиардери. Не знам КОЙ се хваща на думите им, дали има в България 4 процента милионери? Не знам, може да има, ние сме богата страна. Стана ясно и че Ивелин Михайлов имал дял в прословутата фирма "Хоум ту ю", която непрестанно рекламират по телевизиите. По отвратителна реклама не съм виждал, да отнемаш на безценица жилищата на пенсионерите, това е грозно, това е наказуемо, това е... Но разбира се, в България няма закони. Както се пееше в една песен "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка".

Та КОЙ гласува за Величие? Ще се излъжат ли пак хората на следващите избори, които вероятно чукат на вратата? Ще гласуват ли пак за Партията на милионерите, партията на едрия капитал? Ще имат ли наглостта службите евентуално ПАК да ги вкарат, като се знае, че са пълна излагация, откъдето и да ги погледнеш? Ами те едва си свързват изреченията, едва. И тезите им са едни такива, никакви - ами те нямат тези! Затова много се учудвам как са влезли. За който още не е станало пределно ясно, че Величие са крайно леви, опасно леви, скоро ще им се изясни. Апропо, по-схватливите вече сигурно са се досетили, че Историческият парк на Ивелин Михайлов не е никакъв Исторически парк, а предмостие, и понеже силите на народното опълчение на Михайлов едва ли ще стигнат да се пребори с цялата българска държава, очаквайте десант, най-вероятно през Черно море, а може и с канута по Дунава. В тази връзка кмета на Русе Пенчо Милков и останалите кметове на крайдунавски градчета да са особено бдителни по отношение на приближаващи неопознати плавателни съдове. Ха ха.

Две думи и за Възраждане. Те бяха в основата на бунта от преди 4 години. Те. А сега Костадинов искал цялата власт... Щял да прави правителство, щял да обединява всички срещу ГЕРБ. А, бе, човече, погледни се, виж си силиците, 15-те процента са ти максимума, тавана, и то само заради изключително ниската избирателна активност. Хората на ДПС и Възраждане ходят под строй. Максимума, тавана, знаеш ли какво значи това? Така че недей да бленуваш много, а разкрий по-дълбоките си връзки с Русия и Китай. Има ли влияние от тяхна страна? За позицията на Възраждане за ваксините, за които отначало се знаеше, че са зловредни, както и за напомнянето, че либералния Запад се спуска по нанадолнището за цензура на свободната реч, евала, но това го прави, само защото е в синхрон с позицията на Русия за пропадащия Запад. По всичко останало Костадинов лъже нагло. На едро. Макар да е вярно, че свободата на словото на запад запада, и че се налагат все по-големи рестрикции във всички области, ВСЕ ОЩЕ положението на запад е много по-добре от това в Русия, където за една свободна дума те вкарват в затвора, и където всичките им политици опозиционери също гният в затворите. В това ли искате да се превърне България? Явно това ви е целта, вие не искате Русия, а аморалното корупционно управление там. Затова по-добре Костадинов и кликата му да замълчат. И помнете - нямате повече от 15 процента, българите живеят в Европа, работят в Европа, свързани са с Европа много повече, отколкото с Русия.

ПП и ДБ въобще няма да ги коментирам, както и културтрегерите от ИТН. Там въобще им трябва професионална помощ. Особено на Денков. Критикуват, критикуват, а вие какво направихте, бе? Ще ви кажа - тотално се ... Сега нещата са пет пъти по-лоши отколкото преди 4 години: по-бедни сме, по-стресирани, пътищата са целите на дупки, моралът на нацията западна. Всички го казват, 80 процента от хората в България. Не всички са слепи или си затварят лицемерно очите. Така че замълчете. 4 години приказват, че пътищата на Борисов не отговаряли на изискванията. Само това говорят. А пък вие нищо не построихте. НИЩО. Само краднахте.

И един последен въпрос към Главчев, защо ОЩЕ не е уволнил ВСИЧКИ представители на ПП, ДБ, ИТН, БСП, Радев и подобни от властта? Защо още стоят министрите на ПП и ДБ, при това в мнозинство, при положение че народът им показа червен картон? Защо още стоят по-голямата част от назначените от ПП-ДБ областни управители? Денков смени всички с голямата метла още в самото начало. А искаме да има промяна... Ами, действайте бе, г-н Главчев!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати