Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Стоян Теслаков: Грозното лице на ПП са похватите насъскване на медии и пускане на опорки

Мнения

Стоян Теслаков: Грозното лице на ПП са похватите насъскване на медии и пускане на опорки

Стоян Теслаков: Грозното лице на ПП са похватите насъскване на медии и пускане на опорки - Tribune.bg
Снимка:
БГНЕС

За морала в политиката и как депутати от "Продължаваме промяната"/ПП/ използват медии, за да си гарантират подкрепа в зала, Tribune.bg разговаря с депутата от "Възраждане" Стоян Теслаков.

Г-н Теслаков, за първи път политик във ваше лице излезе и призна от парламентарната трибуна, че е заплашван с медии?

В края на предишното 47-мо Народно събрание , когато трябваше да гласуваме оставката на Никола Минчев като председател на парламента, тогава г-н Росен Костурков от ПП дойде в пленарна зала и ни предупреди -"Ако не гласувате с нас и не ни подкрепите, ще кажем на нашите медии да разгласят, че сте заедно с ГЕРБ и ДПС". И действително, още на следващия ден от големи телевизии и електронни сайтове започна да се внушава, че ние сме едва ли не коалиция с тези партии. Това е голяма лъжа и отврати много хора да гласуват.

Казвате, че сте загубили гласоподаватели заради тази интрига?!

Така е, но това не може да бъде изчислено.

От много години се говори, че медиите се използват като бухалки, но сега го виждаме едно към едно?!

Не мога да си представя каква промяна са те /партия ПП/ при положение, че използват похвати като насъскване на медиите, изкривяване на гледни точки, пускане на опорки, а уж се борят с тях. Това е грозното лице на "Продължаваме промяната".

Стресна ли Ви израза "нашите медии"?

Интересно ми е кои са техните медии при положение, че ние от "Възраждане" нямаме медия. Аз видях, че националните телевизии ѝ пригласяха и се стараеха да отразят "Възраждане" в колкото се може по-негативна страна. Ние видяхме злоупотребата с власт и положение в много други отношения - в Народното събрание прокарваха решения на мнозинството и тъпкаха опозицията, използваха медиите, за да внушават тяхната гледна точка. А сега на изборите не можаха да се задържат и заплетоха политическата ситуация още повече.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати