Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Владимир Тошев: На размирно място живеем, да се обединим, за да вървят нещата по-успешно

Мнения

Владимир Тошев: На размирно място живеем, да се обединим, за да вървят нещата по-успешно

Снимка:

Ние имаме огромен потенциал, трябва да го използваме, казва депутатът от ГЕРБ

„Желая на всички българи една благословена Коледа и успешна Нова година! Това, което аз винаги съм внушавал и възпитавал моите деца, искам да го предам на всички българи. Нека да мислим позитивно. Аз твърдо вярвам, че силата на мисълта и на положителните емоции е огромна и ако всички мислим позитивно светът ще стане по-добро място, а България ще стане красива. Нека да уважаваме и да се отнасяме добре с усмивка към съседите си, и нещата ще се случат още по-добри.“ Това каза пред Tribune.bg Владимир Тошев от ПП ГЕРБ.

Депутатът коментира и какви са очакванията му за 2020 година. „Във вътрешен план – аз мисля, че тя ще бъде спокойна“, каза Тошев. И допълни:“ От друга страна регионът няма да бъде достатъчно спокоен, за да можем да вървим още по-бързо напред, но в размирни времена живеем и на размирно място е прекрасната ни Родина, така че се надявам с общите усилия в икономически план да се обединяваме със съседите си, за да вървят нещата по-успешно.“

“Аз се надявам балканските правителства да стигнат до този извод, защото виждаме, че в глобален план САЩ, Китай, Русия вървят в различни посоки, не вървят към обединяване. ЕС също тръгва малко по-националистически план след Брекзит, изказванията на Макрон, а германската икономика е в нулева позиция. И в тази неблагоприятна обстановка трябва да извлечем позитивното, да направим така, че при тези отслабени връзки в Европа да се обединим на Балканите. Имам предвид от Турция до Унгария, и Западните Балкани, Румъния. Ние имаме огромен потенциал, така че трябва да го използваме в наша полза и да спрем да се надяваме само на помощите от ЕС, защото считам, че трябва да започнем сами да вървим напред!“, каза още депутатът от ГЕРБ.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема