Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. 2 000 бутилки вода от фирма на родителите на зам.-областния управител на Хасково ще се раздава в изборната нощ

Мрежата

2 000 бутилки вода от фирма на родителите на зам.-областния управител на Хасково ще се раздава в изборната нощ

Снимка:

Няма конфликт на интереси, според него

Трапезната вода, която в изборната нощ ще се раздава на членовете на СИК, които чакат, за да си предадат материалите, днес пристигна в зала „Дружба“ в Хасково. 2000 бутилки, от които 1000 дарение, са осигурени от фирма, собственост на родителите на заместник-областния управител Мартин Узунов, пише изданието „Haskovo Live”.

Самият той присъства при пристигането на камиона в спортната зала. Узунов заяви, че половината от водата е платена от държавата, а другата половина е дарена от фирмата.

„Няма конфликт на интереси“, категоричен е заместник-областният управител. Според него, друга фирма не е предложила дарение. Не стана ясно дали официално от Областна администрация са търсили такова и след като има бюджет за изборите, защо изобщо се налага да се дарява, питат от изданието.

Официално фирмата, която бутилира водата, е собственост на родителите на Узунов. Управител е баща му, а името на Узунов – младши не фигурира в ръководното тяло. От публикация в ОLX, от 7 юли тази година, става ясно, че фирмата е обявена за продан. Обявата е пусната от Мартин Узунов, който я е подписал в качеството си на заместник-управител на дружеството.   

Кадър/ ОLXКадър/ ОLX


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още