Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „7 дни България“: Невиждан позор! Братът на Христо Бисеров оглави протестите

Мрежата

„7 дни България“: Невиждан позор! Братът на Христо Бисеров оглави протестите

Снимка:

Източник: 7 дни България

Спирайте тези протести и отивайте да спите. Не ви трябва да слушате нито Отровно, нито Плането, нито каквото друго трио ви се довлече до главата.

Протестите бяха окончателно опозорени! Жалко, че Христо Иванов, Мая Манолова, Румен Радев, Хаджигейовците и останалите яхнаха протеста на младите и го превърнаха в партиен. Нещо повече, превърнаха го в изложба на най-мразените муцуни в държавата.

Младежката организация на Де България направила протест в Хасково срещу главния прокурор Иван Гешев, който е на посещение в града. И кой оглавил протеста на младите и красивите? Отваряш снимките и видеата от мястото и припадаш от гнус! Начело е Марио Бисеров!

Не, не се бъркате, това е братът на същия онзи Христо Бисеров от ДПС, дето го хванаха в измама за милиони. И покриха, защото се отчел на Доган! И този застаряващ Марио Бисеров е водач на бунта на младите!?

Хайде не на нас тия! Ясно е, че „Да, България“ сменя „Атака“ като резервна партия на Ахмед Доган, но не толкова явно, че вече е гнусно!  


Коментари (6)

Голям демократ И Гешев има брат, ама за него не пишете. Осъден ли е Бисеров? Не. По това писание излиза, че Доган владее цяла.България, т.е. той ни е владетелят. Прочетете конституцията и хартата за правата на човека.
30.09.2020 14:13 / Отговор
Баф! Правата, дадени от корумпиран съд, са формални, моралните принципи - истински и извечни!
30.09.2020 14:57
Факт! Братът на Гешев е в НСО. Какво повече искаш да се пише за него?!? ДеБъ, манипулираш с подмятания хора, които не са информирани за истината!
30.09.2020 15:00
Анастас #
Мутрите на Прехода + криминалите + Фигуранта ....ю

Медийният Джихад на Божков TV
ни ги представят като "протестиращи" а те са си Долна проба Лузъри ...

1. Лузъри - второ поколение Комуно-Соц
2. Лузъри - пребоядисани като
Еколози, Вегани, Розови и откровени педалисти
3. Лузъри - футболни мутри
4. Лузъри - псевдо 'телектуалци

Това са Активистите на
ДеБъ, Зелени, БСП, Русоифи и Чочарките на "протеста".

(експертно)
30.09.2020 16:48 / Отговор
Не е в НСО отдавна, а работи в тотото. Не важно е това, а не помните ли вица за двамата братя, единият полицай, другият партизанин. Искам да кажа, че всеки човек, независимо от родата си, има право да има собствени възгледи за живота. И това не е позор!
30.09.2020 18:32 / Отговор
Гражданин След толкова компрометирани и обвързани с кого ли не хора, които се изявяват като лидери и вдъхновители на протестите, после някой се показва по Божков ТВ и ни обяснява, че на протеста имало много честни хора. И тези много честни и уважаващи законите хора са отишли да се събират точно с тези съмнителни индивиди с тъмни епизоди в миналото им, а някой дори и сега са обект на разследвания. Не знам как тези хора не ги е срам да твърдят, че се борели за морал и законност. Направо отвратително!
03.10.2020 00:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още