Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „7 дни България“: Срам ни е от вас! Бенатова, Слави, горди ли сте днес от гаврата с Мутафчийски!?

Мрежата

„7 дни България“: Срам ни е от вас! Бенатова, Слави, горди ли сте днес от гаврата с Мутафчийски!?

7 дни България: Срам ни е от вас! Бенатова, Слави, горди ли сте днес от гаврата с Мутафчийски!? - Tribune.bg
Снимка:

Източник: „7 дни България“

Няма край лицемерието и наглостта българска. След като месеци наред подкрепяха така наречените протестъри, медиите изведнъж се загрижиха за живота и здравето на българите. Това пише във Фейсбук Таня Арабова, цитирана в сайта.   

Журналистите хукнаха на лов за сензации. Правят репортажи, ронят крокодилски сълзи за починалия 33-годишен човек. И разбира се, виновни са правителството и докторите.

Искам да попитам така наречените медии и журналисти: Не беше ли вашата колежка, прославената журналистка и шофьор на такси госпожица Бенатова човекът, който с извадените от контекста думи на генерал Мутафчийски в прословутото монтирано интервю, повлече крак в оплюването и осмиването на мерките?

Кой даваше и продължава да дава трибуна на хората, призоваващи да не се спазват мерките като доцент Мангъров и лекарката, царска депутатка, без един ден трудов стаж като лекар?

Не беше ли водещият и кандидат за депутат от партията на Слави Трифонов този, който нарече българските лекари убийци и фашисти?

Не бяхте ли Вие хората, които се бутаха по площадите да ни обясняват за великите народни въстания и протести и разнасяха заразата?

И сега изведнъж се загрижихте за болните? От добро сърце и напълно безкористно?

След като месеци наред тиражирахте фалшиви новини за световни конспирации, заплащане на хората, за да ги пишат болни и тем подобни глупости?

Това, че нямате морал, е ясно. Но да си правите пиар на гърба на човешката трагедия е срамота от хората и грехота от Бога. Не ви ли горчи хляба, спечелен по този начин? Едва ли. Срам ме е от вас. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Z Подкрепям мнението ви, г-жо Пенчева. И мен ме е срам от тези, които споменавате, а мога да добавя и още имена - пРезидента, Мая Костинбродска, Елена и Радан - оплюлите България, Нинова, която без срам се лекува точно във ВМА и още много други.
03.11.2020 18:46 / Отговор
БГ Мене не ме е "срам", а изпитвам само погнуса от метежниците , които искаха да се срине държавата за докопат властта;
03.11.2020 18:49
кесо Комунистическите пропагандисти в България, подобно на своите руски събратя от пропагандистките канали на Кремъл и Путин не са никакви журанилсти, а "бойци" на пропагандния фронт. Те най-сериозно възприемат своята гнусна подлярска роля като "партийна повеля". За тях няма етически кодекс, а само партийна целесъобразност. Няма низост която не биха извършили и през последните 30 години доказаха своята пъклена ефективност дотам, че вече не остана нормална журналистика, особено в големите и влиятелни медии, които на практика изцяло са обсебени от червената зараза. Малките островчета свободна демократична журналистика стават все по-малки и изолирани особено от масовата аудитория до която нямат достъп.
03.11.2020 21:23 / Отговор
7/8 простак Срам изпитват само нормалните!
04.11.2020 13:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети