Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Аделина Банакиева: Назначаването на Валери Симеонов е обида

Мрежата

Аделина Банакиева: Назначаването на Валери Симеонов е обида

Снимка:

Аделина Банакиева, Фейсбук

Най-официално, като ЛИЧНО протестирала и сдобила се с херпес зостер пред Министерски съвет, като спала по палатките, за да си подаде един наглец оставката като вице премиер, като човек системно помагащ на хора с увреждания, като майка на доста хора...

Най-официално искам да заявя, че назначаването (защото отказвам да приема, че това Е избор) на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание го приемам като обида!

Обида към майките на деца с увреждания, с които се изтрепахме да крещим, обида към всички които ни подкрепяха, обида към мен като човек!

Няма да обяснявам защо смятам така, няма да си губя времето да пиша всички обиди, които този човек нанесе, само ще кажа, че тъй като къмпингарския сезон мина- палатките са на промоция!  


Коментари (4)

Зафиров Оставки се искат и без палатки!Не само на Симеонов,а на всички гласували за него!!!!Най-вече на тези главанаци от БСП.И това ми било партия защитничка на онеправданите.Има ли някой да вярва все още в това?Вижте им колите пред парламента,бизнесите,самочувствието.Баровци водени от Нинова участничка в разграбването на държавата.Е,как да не подкрепят Цацаров?
22.11.2019 01:58 / Отговор
мила те не са увредени на фронта нито са увредени в промишленоста
те са родени недъгави и никой не е длъжен да им дава пари и то десет пъти по вече от колкото на здравите деца
23.11.2019 15:14 / Отговор
ели срам нямат тези жени
23.11.2019 15:16 / Отговор
Аквая Не знам, не знам, лично аз не бих се хвалила, ако съм хванала херпес, докато съм спала в палатката пред министерски съвет
08.12.2019 04:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още