Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Адемов: „Братството на почтените“ ни натресоха отново агентите на ДС, които крадяха мечтите ни

Мрежата

Адемов: „Братството на почтените“ ни натресоха отново агентите на ДС, които крадяха мечтите ни

Снимка:

От фейсбук профила на Асим Адемов, евродепутат

 

Повратностите в живота!

Нашата младост, вкл. и моята младост, мина в лишения, протести, стачки, за да европеизираме страната ни и да създадем условия младите хора, тогава деца, а някои все още неродени, да живеят в свободна европейска страна. Да имат възможност да пътуват свободно, да учат в европейски и световни университети.

И когато те пораснаха и вече пътуват свободно по света, живеят и работят в чужбина, учат в престижни университети, за благодарност ни натресоха отново агентите на Държавната сигурност, комунистическите "капацитети" , които ни тровиха живота, които откраднаха парите на родителите им, които крадяха мечтите ни. Ние се борихме срещу тези в името на доброто на децата и младите хора, а сега те ни ги върнаха обратно!

След толкова години борба и мъки, след като преживяхме "Лукановата зима", после " Виденовата зима", нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия, същите тези, които отровиха нашата, вкл. и моята младост!

Поднесоха ни ги окомплектовани като "Братството на почтените ".

Като своеобразен Коледен подарък!

Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли изобщо кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които днес са лица на Промяната? Знаете ли въобще какво значи ДС?

Може да сте учили в най-престижните световни университети, да работите най-престижни работи по света и у нас, но ако не познавате тези "герои" от "Братството на почтените ", значи имате сериозни пропуски в системата си от знания.

Заради това незнание Задкулисието победи Промяната! Тъжно, но факт!

Каква ирония ни поднесе животът...  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема