Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Афера”: Фирма близка до ПП, пере кризисно лъжите на властта за българските моряци

Мрежата

„Афера”: Фирма близка до ПП, пере кризисно лъжите на властта за българските моряци

Афера: Фирма близка до ПП, пере кризисно лъжите на властта за българските моряци - Tribune.bg
Снимка:

Веднага след брифинга на съпругите на моряците от кораба „Царевна“ от фирмата, менажираща моряците  побързаха да дадат и те изявления, които бяха от смешни по-смешни, пише сайтът „Афера”.

„Единият моряк не издържал психически и слязъл на сушата и това провокирало евакуацията „извън предвидения план“. Изданието посочва, че  спец.група изобщо е нямало там, както и че собственикът на фирмата, който е близък приятел до премиера Петков е излъгал, за да прикрие кризисно лъжите на властта.

Фирмата собственик и оператор на кораб „Царевна“ се казва „Овърсийз Маритайм ЕООД“. Бивша „Ахилеос Шипинг ЕООД“. Истинският собственик на тази фирма е Рубин Коцев и неговият син Благомир Коцев. /б.р. – областен управител на Варна, назначен от Кирил Петков/. Николай Стефанов Стефанов, който се води за собственик и управител на тази фирма, е сложен там само за ФАСАДА – истинските собственици са Коцевците, баща и син.

Николай Стефанов Стефанов е зет на Рубин Коцев (женен е за дъщерята на Коцев) и шурей на Благомир Коцев – брат на жената на Николай Стефанов Стефанов.

Изданието посочва, че  моряците заплащат по 1000 евро за всяко качване за работа на кораба.

„Афера” пише, че  Рубин Коцев е и истинския собственик на потъналия през февруари 2004 г. кораб „Хера“, който  умишлено е бил  потопен, за да се прикрие превозът на забранени субстанции.

За последните 20 години Рубин Коцев работи с украинската и турските мафии.

Отделно от това „Овърсийз Маритайм ЕООД“ дължи дълг от 21 милиона евро (без лихвите) на „Дойче Банк“ (Deutsche Bank). Вече трета поред година банката не може да си вземе парите, защото Николай Стефанов има грижата за това – банката да не си получи отпуснатия кредит!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати