Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Агресията ли е лицето на София ?

Мрежата

Агресията ли е лицето на София ?

Агресията ли е лицето на София ? - Tribune.bg
Снимка:

Манол Глишев се опитва да събори ограждения пред Столична община

В социалните мрежи се появиха снимки от протеста пред Столична община. На тях се вижда как протестерът Манол Глишев се опитва да събори ограждения пред общината и се кара на един от работници, който е част от екипа, извършващ ремонт там.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети агресия

Коментари (5)

Ели Стига с тези глупости ни занимавахте..! Не е завършен ремонта..! Изрично се каза ,че ще приключи края на октомври..! Защо се търси неистината.. и се правят цели истерии..! Има още много довършителни работи.. Нима трябваше да го отворят след един месец..! Нарочно се отвори ..за да може да не затруднява гражданите... е аман бе..! Всичко ми напомня леля Дора с козите.
05.10.2018 19:28 / Отговор
Милко Петров И както казваше проф.Б.Димитров, лека му пръст, ... "Айде, опитвам се, ваш’та мама соросоидска, да ви хвана логиката какво ще постигнете с подобна вандалщина? И защо вашите постъпки трябва да се приемат като протест, а тези на останалите граждани - като вандализъм? С какво сте по-различни от престъпниците? ... Да го питаме това и после да му гледаме сеира как ще проси някой лев от приятели в мрежата да заведе дело за клевета :))))
05.10.2018 20:14 / Отговор
Емилия Не се ли изпокараха точно тези глухарчета - Манол Глишев, Димитър Вучев и Асен Генов с Иво Мирчев. Те за пари ще се изядат помежду си. Медиите са виновни че ги показват. Ако не са медиите никой няма да чуе за тях.
05.10.2018 20:31 / Отговор
Милослав А защо още не са в ареста?
05.10.2018 21:04 / Отговор
Димо Еми демокрация, ко да прайш, ще обръщаш другата буза :)
06.10.2018 21:27

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети