Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ако не сте гласували срещу Радев на втория тур, нямате право да го критикувате високопарно

Мрежата

Ако не сте гласували срещу Радев на втория тур, нямате право да го критикувате високопарно

Ако не сте гласували срещу Радев на втория тур, нямате право да го критикувате високопарно - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Мале мале, всичкото ДБ/ПП инфлуенсър, анализатор и активист е излязло да сипе жупел по Радев. Възможно ли е чак пък толкова колективно лицемерие?

Има хора, които си запазиха правото да врещят или критикуват високопарно Радев: тези, които бяха срещу избирането му. Тези 733,791 души, които гласуваха на втори тур за това той да не бъде повече президент на България.

Има и хора, които загубиха това право. Ако не гласувахте за свалянето на Радев на втори тур, или още повече ако сте сред онези 2/3 от електората на ДБ или 90% на ПП, който пусна за Радев СЛЕД думите му за Крим, е хубаво винаги при ситуации като днешната да се криете някъде много, много дълбоко от срам и да не се излагате с тиради срещу "льотчика" и "реZидента" сега, когато такива ви носят точки одобрение от общността. Защото тогава, когато щяха да ви навлекат порицание следвахте покорно партийната линия: "С Вас сме, г-н президент!".

И утре пак ще я следвате. Каквото е на корицата на "Капитал", това ви е правилният наратив днес. Утре може да е обратният и ще се държите сякаш вчера не е било.

Демократични комсомолци.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети