Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ако Радев имаше малко повече въображение, би свикал КСНС кой трупа записи

Мрежата

Ако Радев имаше малко повече въображение, би свикал КСНС кой трупа записи

Ако Радев имаше малко повече въображение, би свикал КСНС кой трупа записи - Tribune.bg
Снимка:

Юлиан Попов – писател и журналист, бивш министър на околната среда и водите, Фейсбук

Не знам кой къде е расъл, къде из страната се е разхождал, с кого е ял и пил, но не мога да разбера масовия стрес от един порой псувни в частен разговор. Нито пък някой трябва да се шокира от това, че един политик мрази друг политик и изразява тази съвсем нормална омраза с обичайните си изразни средства.

Политиката е пълна с омраза, лична ненавист, подливане на вода и ножовете в гърба, които летят постоянно като ята скакалци. В българската политика, френската политика, американската политика, британската политика, навсякъде е така.

Що се отнася до псувните, в сръбския има повече, а и в английския. Руският е по-разслоен, по горните слоеве са много по-малко, по-надолу изобилстват. Та езикът в изтеклия разговор, поне мене не ме притеснява. Нито омразата към опонентите. В разговора има няколко интересни неща, които ще пропусна. Едно нещо обаче е много тревожно.

Очевидно някой има натрупана камара със записи, седи някъде и решава кога и какво да пусне. Това е пряка и непосредствена заплаха за националната сигурност. Ако Радев имаше малко повече въображение, би свикал съвета за национална сигурност, а прокурорът би изоставил за малко внезапния си порив да бори битовата престъпност по села и паланки и би се концентрирал върху записите. Това че не го правят е също много тревожен знак.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

plebs Компроматите на Афера се размахват ИЗБИРАТЕЛНО от фракцията на Нинова и ... Дневник. Щото вкупом пропуснаха друг компромат на Афера:
"ЕКСЛУЗИВНО! БОРИС ВЕЛЧЕВ СЪАКЦИОНЕР СЪС СИНА НА ОГНЯН ДОНЕВ И СИРИЙЦИТЕ ДЖАМИЛ, ЗАБЪРКАНИ В СКАНДАЛА С ПРАНЕ НА 22 МИЛИАРДА РУБЛИ В РУСИЯ"
30.07.2020 09:39 / Отговор
кесо Юлиан Попов естествено е напълно прав за това колко опасно е, че някъде има депо със записи /истински или фалшиви/ които всеки момент могат да взривят общественото настроение. Но апелът му към Румбата, а косвено и към управляващит, и главния прокурор едва ли ще бъде чут. Защото май всички се досещат кой е първоизточника на тези записи и истинските, и фалшивите и страхливо се спотайват да не би да разсърдят баш "инициатора" от Бункера край Москва.
30.07.2020 11:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати