Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Методиева: Ако Слави Трифонов има грам мозък, трябва да изчезне като в песента „Дим да ме няма“

Мрежата

Методиева: Ако Слави Трифонов има грам мозък, трябва да изчезне като в песента „Дим да ме няма“

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Юлиана Методиева

Новината днес не е начало на политическо бедствие. Шефът на Има такъв народ/ИТН/ написа във фейсбук как нямало да бъде депутат. Излиза, че партията му „обичана“ от стотици хиляди народ, остава без вкусната стръв на изборната въдица. Как ще изглеждат Тошко Йорданов и Филип Станев на пресконференциите вечерта на 11 юли не е много интересно. Те самите винаги го играят задникът и предникът на Слави, а той е главата. Никой не му се говори със задници.
Номерът на Слави Трифонов се оказа твърде банален. На пазара на политиката човекът си направи кръчма с надпис, че предлага реформаторска кухня.
Вътре обаче си сервираше боб с наденица, просташки вицове и конски дози хейт по този или онзи.
Трифонов и цялото му задкулисие от бавачки, знахарки и алчни социолози, разсъждаваха като истински технолози на съвременното мошеничество. Казват на драгата електорална единица, ало, единицата, познаваме те! Чакаш някой да ти сваля звезди от небето, готово! Трябва само да брандираме корпорацията 7/8 с актуални слогани. Протест, промяна, мутри вън, изчегъртване, мафия, това се харчи най-добре на пазара от юни 2020 насам. Електоралната единица от този обществен сегмент не е много умна, да не кажа направо – глупава е. И понеже бавачките и знахарките, заедно със социолозите се имат за големи готвачи на политическото пространство, започна едно готвене, едно лъгане, едни кебапчета, кюфтета, копър и магданоз, според както местната публика и диаспората от Чикаго обичат.
 
Ако Слави Трифонов има грам мозък в главата си, трябва да изчезне както се пее в песента на Графа, Бобо и Печенката „Дим да ме няма“. Не е изключено да го сполети историческия гняв на излъганите. Казват, че в историята когато измамниците бъдат хванати накрая, феновете са готови да замерят нещастника с камъни. Е, след това, когато мине достатъчно време, не е невъзможно отново да се възхищават на търговските му хитрини и да му зяпат телевизията.  
 


Коментари (16)

attropo славчу и мозък?!?Той е с първосигнална павианска настройка - има банан,там съм!
07.06.2021 14:44 / Отговор
Кир Стефанаки Славето не е за президент
На този народ му трябва Азис за президент, а Славето за премиер
Да гласуваме така
07.06.2021 15:23 / Отговор
Славчо- президент! ОЧАКВАМ ТИТАНИЧЕН СБЛЪСЪК С РАДЕВ!
07.06.2021 16:39 / Отговор
Тартаковер Авторката, избърши си пяната от устата !
07.06.2021 16:50 / Отговор
k Тараторчо, избърши си белият сос от гъзягата!
07.06.2021 17:41
Един примитив Ако сега изчезне " яко дим" , ще пропадне готвения търг с президентския пост , където Слави май ще играе като подставено лице.
07.06.2021 17:56 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още