Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ако тези получат властта, ние - останалите, трябва да се изнасяме от тази държава

Мрежата

Ако тези получат властта, ние - останалите, трябва да се изнасяме от тази държава

Снимка:

От Фейсбук профила на Мая Живкова-Роджърс

Аз на следващите избори ще гласувам за ГЕРБ.

И не защото много ги харесвам как управляват - не ги харесвам. Още по-малко харесвам "европейското развитие на България". Ама като сме влезли в този кюп, ясно е, че който и да управлява, ще развива България по европейски.

За това мое решение допринесоха основно адвокат Хаджигенов и Полина Паунова. За моите 46 години поживях и в комунизъм (който ненавиждах), поживях и в демокрацията на мутрите, поживях и в ЕС. От 2013 години имам усещането, че живея в лудница. Едни и същи хора ни скачат по главите, разнасят плакати, опъват палатки, блокират улици, катерят се по президентството, мятат домати, гладуват, крещят от всички медии, изнудват, обиждат, налитат, съдят.

Ай сиктир вече. Писна ми от тази лудница. Ако тези получат властта, ние - останалите, трябва да се изнасяме от тази държава. И не че те ще спечелят избори - няма. Но ще дадат властта на БСП, а после пак задружно всички ще плащаме, а те ще продължават да ни тормозят от жълтите павета.

Затова аз ще гласувам за ГЕРБ. И ще си замъкна цялото семейство. И ако ги мързи, ще ги завлека насила. Бойко Борисов поне се държи като адекватен човек, което не мога да кажа за опонентите му.

И това не е емоционално решение, а е поредното потвърждение на законите на Нютон. Всяко тяло си седи мирно (аз), докато външна сила не го изведе от това състояние.

И всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.  


Коментари (2)

Пацо Борисов да не се огъва и лигави, ами да се вземе в ръце и да си гледа работата по-сериозно!
06.08.2020 09:35 / Отговор
кесо Абе като гледам тримата глупаци от "Отровното трио" направо са си родени за носачи на ковчези. При тая безработица заради вируса те спокойно могат се главят у некоя траурна агенция, ще ги лапнат като "топъл хляб". Само че за тая работа трябва и четвърти та ще трябва да си потърсят и ортак.
06.08.2020 10:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още