Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Активистка на ДБ написа, че текстът ми е излишен – познавам съвременните комунисти в зародиш

Мрежата

Активистка на ДБ написа, че текстът ми е излишен – познавам съвременните комунисти в зародиш

Снимка:

Милена Фучеджиева, Фейсбук

Една ДБ активистка написа под текста ми по-долу, че бил излишен. Излишен за кого? И коя е тя за да решава кой текст е излишен? Учителката ми по литература? Редакторка на мое произведение? Майка ми? Човек, който ценя или имам изобщо някакво отношение към него? Цензорът на републиката? И кои сте вие изобщо да си позволявате да идвате на стената ми и да определяте това, което пиша като излишно?

Когато говоря за новите "другари" и "комсомолци", точно това имам предвид. Те искат да решават кой текст е излишен, което означава, че искат да контролират мисленето ви! Е няма да стане. Тази диктатура я познавам, познавам съвременните комунисти в зародиш не по-зле от комунистите с които съм живяла и делила държава.

Затова не само по никакъв начин няма да позволя да ми казвате, че който и да било мой текст е излишен, но и ще се боря срещу вас. Ако не сте разбрали досега защо не ви понасям, нека сега да ви е напълно ясно. Вие искате да цензурирате. Искате да "канселирате". Да го духате. Родихте нова съпротива, но не тази за която вие се смятате. И само заради това ще гласувам срещу вас. Няма значение за кого, но задължително срещу вас.  


Коментари (12)

Жано По-страшен от спина, по-опасен от рака, засега си остава Мунчо Фатмака!
15.08.2020 21:03 / Отговор
МЪРЗЕЛИВ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР-РУМЕН Радев, ГЛЕДАЙ СИ ПЕНСИЯТА
ГЛЕДАЙ СИ ДЕСА РАДЕВА
ГЛЕДАЙ СИ БАДЖАНАКА
НЕ ПРЕЧИ НА БЪЛГАРИТЕ ДА СТАВАТ ПО-ЕДИННИ И БОГАТИ!
15.08.2020 21:54
Тартаковер Жалка помиярка. Единственото, което има повече от много хора, е дадената и трибуна просторно да изсипва всичко, което съставя "нейните ценности" в живота, нейните разбирания за стойностното и гюбрето. А те обикновено са различни от онова, което мислят нормалните хора, в тази съсипана днес държава. Парвеню!-хубава френска дума, въпреки че самата не се е издигнала на пост превишаващ нейните човешки качества. Ще вляза в нейния стил и така ще завърша. Да го духа !
15.08.2020 21:07 / Отговор
Другарю... Ти нощна смяна ли ще си - да знам, защото злобата и духовната ти нищета определено ме забавляват
15.08.2020 21:12
Маджо Не се излагай, брат! Тук си под прикритие, не за забавление!
16.08.2020 09:47
Цветка Тараторковец, пак ли се изходи? Кой ти плаща да разпръскваш фатмашките разплути подобия на мисли? Елементарно чувство за приличие изисква да не се натрисаш постоянно на хората с различно мнение! Извинявай!Говоря за елементарно възпитание!
15.08.2020 21:22 / Отговор
Тартаковер Вуйно Цветке, аз когато пиша нещо в тази ""медия"" все пак имам предвид, че може да има хора с различен интелект от твоя. Знам,че нищо не разбираш, знам че моите коментари ти звучат на санскритски. Но просто не ги чети, не пиша за такива като теб. Върти си баницата, плети си чорапите, печи патладжана и не се опитвай да коментираш неща, които са далеч от възможностите ти. Знам нивото на "" медията"", то е предназначено за хора с твоя интелект, но все пак се надявам че може да се включат, някои по-различни. Аз не се страхувам, че ако раздавам факти и познания, може да обеднея интелектуално. Правя го безплатно, може да бъдеш сигурна.
15.08.2020 21:46
Браво Явно си нощна смяна тук, успокоих се...
15.08.2020 22:24
Опазил Бог! Тарикатчето не е добре! Вече сам си приказва на санскритски! Самовлюбен и самоизтъкващ се до истерия!
15.08.2020 22:25
кесо Няма начин да не познаеш комуниста, стар или нов, по нахалството, гьонсуратлъка, нетърпимостта към чуждото мнение, месианският комплекс за непогрешимост, носещ самочувствието на комунистическия примат, по паталогичната склонност към лъжата, по омразата към прогреса и напредъка които са му чужди и враждебни и още, и още.....
15.08.2020 22:05 / Отговор
Напълно точно Всички ДеБейци са такива, червените отрочета изратени да учат на Запад, също. Но са мързеливи, и като опре до гласуване, не им се ходи чак до секцията в съседния град.
16.08.2020 10:00
Цветка Тараторчо, вуйновото "интелектуалче, по-беден не можеш да станеш! Вуйна ще ти изплете чорапки да тичкаш по площадите и да цвърчиш, колко си умен! Гледай да не си забравиш пампершчето, че няма вуновото, кой да те преобуе на място! Шефовете ти искат ти да ги преобуваш вуйновото! Какво да правиш с толкова посерковци! Хайде със здраве!
16.08.2020 10:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още