Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Ненков: По-голямо безумие от идеята да се гласува по пощата заради епидемичната обстановка не бях чувал

Мрежата

Александър Ненков: По-голямо безумие от идеята да се гласува по пощата заради епидемичната обстановка не бях чувал

Снимка:

От профила във Фейсбук на депутата от ГЕРБ Александър Ненков

По-голямо безумие и риск от тотален фарс от идеята да се гласува по пощата заради епидемичната обстановка не бях чувал. Очевдино това ще бъде тенденията на говорене през следващите седмици и „пъкления“ замисъл на някои политически субекти как да се харесат повече без да носят капка отговорност. Все нещо на някои им пречи, че хората не им дават доверие. Целта им е ясна, но кога ли ще дойде моментът, когато, след които и да е избори, някой ще признае, че просто е загубил защото не е успял да убеди хората в своите тези?   

                                                                                                                                        


Коментари (10)

кесо Вярно е, че е безумие, но само с отчаяни вопли не става. И Борисов вместо да се снишава и да си пасува по важни политически теми е длъжен да се държи като политик, а не като златната рибка дето изпълнява всички прищевки на червената сган
12.01.2021 18:46 / Отговор
ГЕРБКП Шайкага ГЕРБ и простата мутра Борисов правят всичко възможно да изманипулират и тези избори. ГЕРБ искат избори с колкото може по-ниско участие, минимум прозрачност и максимална тежест на клиентелните мрежи, на контролирания и купения вот. Затова не харесват гласуването по пощата, не харесват излъчването на броенето на бюлетините в реално време, не допуснаха реален независим одит на машините за гласуване и техния софтуер. Оставка!
12.01.2021 19:48 / Отговор
ще почакаш за оставката Радев и сборната циркова група са категорично решени да вземат властта. На живот и смърт, с всички средства - с лъжи, фалшификации, заплахи и насилие. Биха приели и най-фантасмагоричния начин на гласуване, срещу който в друг момент щяха да вият, само и само да им позволи фалшифициране на изборните резултати. Ако случайно не успеят - да им даде възможност да създадат стотици компромати (плуващи чували с гласове по пощата и все такива), с които да опорочат изборите.
Затова не го харесваме, отпадък червен! Ще гласуваме по стандартния начин.
12.01.2021 21:26
Отговор Това Еврогейовете сте съгласни да сринете изборния процес, да сринете държавата, само и само да се харесате на болшевиките от Позитано, че да ви назначат пак за "десни"! Никога няма да забравим за резила, който ни спретнаха Рада Дълбоката и Еленка/КГБ-то/ в Европарламента! Какво искате с тези пощи, да докарате етническата партия на власт ли! На просто-български...айсиктир! И колко пъти трябва да напишеш "шайка", "хунта", "мутра"..., че да вържеш нормата?
13.01.2021 10:32
МАЙСКИ БРЪМБЪР ЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ,ТИ БЛИЗНАКА НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ ЛИСИ...?БРАВО,ЧОВЕК С ОСАНКА И СВИЗИЯ НА ДРЕВНО ГРЪЦКИ ФИЛОСОФ !
12.01.2021 23:40 / Отговор
bullsheet Главните букви карат ли те да се чувстваш важен? Сигурно да, иначе би използвал нормалния правопис. Това, обаче е маловажен въпрос. Важното е: с какво мнението ти допринася за конструктивния диалог във форума? Всеки сам може лесно да прецени това. Надявам се, че знаеш разликата между Александър Велики и Александър Македонски и не, те не са близнаци. Не са и древногръцки философи. Между другото - "древногръцки" е една дума. Не че ти е важно, ама все пак.
13.01.2021 11:27
Маѝският бръмбър да не би да е Манолов, Защо не си сложиш снимката за да сравним осанката ти ,визията а интелекта на червен трол си личи него няма да го сравняваме.
13.01.2021 14:00 / Отговор
Освен,че е безумие то е недомислено желание на т.н. Държавен глава да спечели втори мандат с всички средства.
13.01.2021 14:04 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още