Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Симов: Не мога да преценя необходими ли са тези мерки или не

Мрежата

Александър Симов: Не мога да преценя необходими ли са тези мерки или не

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата от БСП Александър Симов

Истината е, че правителството изобщо не знае какво да прави. Ако бяха убедени в мерките - щяха да ги въведат веднага. А сега пак чакаме обществената реакция, за да може в четвъртък Борисов отново да играе ролята на доброто ченге. Пак ще има медийни танци, анализатори на повикване и полуексперти, които да затъмняват тоталната управленска импотентност.

Не мога да преценя необходими ли са тези мерки или не. Знам само, че е безумно да обявиш само тях. Дигиталният премиер трябваше да е до здравния министър, за да каже как държавата ще компенсира всички засегнати от новите действия.

Какво правим с подавачките в магазините, които не продават храни? Как фризьорките ще си платят сметките? Работещите в ресторанти нямат ли деца за които да се грижат? Ами работниците във фирмите, които ще затворят?

Здравето на хората е най-голямата ценност. Но такава е и тяхното препитание. И именно оттук идва целият проблем днес. В началото на годината много от тях бяха оставени без никаква помощ и подкрепа. Ключовото отсъствие на премиера от обявяването на новите мерки ме хвърля в тежко подозрение, че сега пак ще е същото.

Напук на уверенията, че "гладен никой няма да остане"...  


Коментари (9)

Надблюдател Сашко пак не разбрал какво прави Правителството! Ами слуша си специалистите бе Сашко , и най-вече ...НОЩ! Тези които ти, и твойта антибългарска партийна не спряхте да саботирате през цялата пандемия! Загрижил се бил за продавачките и фризьорките? Ами ако не бяхте крали толкова мародерите от Позитано, през тъй наречения Преход,държавата сигурно щеше да има пари да ги компенсира . И сега мечтаете да докопат е властта и да ни докарате до грандиозните 3 $ пенсия ,и 6 $ заплата! Геният на фалитите Румен Гечев още ръси мозък из студията, какво правили в такива случаи държави като...Швеция/???/
23.11.2020 22:35 / Отговор
Наблюдателю проспал си последните 11 години. Не знаеш ли, че ни управлява един комунист- живковист-царист- герберист от Банкя през тези години заедно с ДъПъСъ, шишо Пеевски, агент Сава и цялата крадлива пасмина. Баба Ванга е пророкувала, че той ще ни докара до дъното- е вече сме и под него, но след това ще дойде зората. Така, че тази хунта си отива.
23.11.2020 23:14
Надблюдател Винаги съм се забавлявал от разни , дето ми цитат ...Ванга! Да си я срещал , да си разговарял с нея , да ти го е казвала това! За тебе да имаш пенсия 3 $ и заплата 6-9 $ не е било дъно, а сега когато имаме най-високият БВП.Значи си с една елементарна диагноза...комунист! При вас лъжата отдавна е станала стил на поведение! Докато старите комунисти от време на време можеха да говорят и истината, то в новата Позитанска мутация се лъже до последно!
23.11.2020 23:41
АнтиБСП Саше,много си тъп, Саше.
Саше,изключително си тъп ,Саше
23.11.2020 22:41 / Отговор
3 март Геният на закачките,къде се скри?Нали имаше вирус на страха!Или подготвя вето на мерките?
23.11.2020 22:42 / Отговор
кесо Разбираемо е, че Симето не може да прецени дали мерките са подходящи или не. За целта е необходимо да има монтирано съответното устройство в черепната кутия, което обаче липсва по рождение на червените "умници" като Симето. Не им било нужно, затруднявало взимането на "смели" решения.
24.11.2020 09:10 / Отговор
Мина Не може да прецени дали са нужни тези мерки , което не му пречи дежурно да извърти атаката към Борисов и да ожали съдбата на фризьорки,продавачки ,сервитьорки и децата им. Като че ли някога им е пукало за тях.И се питам не беше ли по тяхно време,когато работната заплата стана 6 $ , повечето медицински кадри да потърсят работа извън страната. И сега за това държат отговорен някой друг.
24.11.2020 09:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още