Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Симов за Христо Грозев: От политическо-битовата драма е скочил директно в научната фантастика

Мрежата

Александър Симов за Христо Грозев: От политическо-битовата драма е скочил директно в научната фантастика

Александър Симов за Христо Грозев: От политическо-битовата драма е скочил директно в научната фантастика - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Александър Симов

Още миналата година написах мнението, че Христо Грозев напълно си заслужи "Оскара". Проблемът е, че сбъркаха категорията. Той трябваше да получи награда за главна мъжка роля, защото от години така се е вживял в ролята на журналист, че мейнстрийм медиите у нас отдавна го възприемат като такъв, хохохо.

Днес вече гледам, че оскароносеца е сменил жанра. От политическо-битовата драма е скочил директно в научната фантастика. "Руснаците имат акустично оръжие с което могат да приспят цял град", кипи пред Нова актьорът на десетилието, а водещите го гледат като източник на безкрайна мъдрост.  До вчера руснаците крадяха перални заради чиповете, днес вече създават толкова потайно и коварно оръжие, че американците от десетилетие се опитват да го разгадаят, ама едва, когато геният Христо Грозев се появи на хоризонта, тогава му хванаха спатиите :))

Нека да ви припомня няколко неща за този т.нар. "журналист". Март месец 2022 година - Христо Грозев казва, че Русия вече е изчерпала целия си военен потенциал в Украйна и влиза в логистичен кошмар. От думите му излиза, че само до няколко месеца войските на Киев ще маршируват по Червия площад. Няколко месеца по-късно пак му дават изява - вече е убеден, че ракетите на руснаците свършват в четвъртък и след това следва победоносна украинска контраофанзива, която ще върне не само териториите от 1991 година, но е малко отгоре.

Януари тази година - актьорът Грозев обяви, че на фронта в Украйна ще цари пълно равновесие, никакво раздвижване няма да има в рамките на поне още три-четири месеца, а може би и дълго след това. Само месец по-късно руснаците, които отдавна трябваше да се изхабили всичките ракети, снаряди, жива сила и патрони, превзеха Авдеевка.

Казвам ви - пред очите си имаме холивудски Остап Бендер, очевидно треснат с акустично оръжие по рождение.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети