Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Йорданов: Да се появиш в Европарламента по фитнес екип е върхът на лявата „култура“

Мрежата

Александър Йорданов: Да се появиш в Европарламента по фитнес екип е върхът на лявата „култура“

Снимка:

От профила във Фейсбук на евродепутата Александър Йорданов

ПРЕДКОЛЕДНО: НОВА МОДА В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ                                          

Демонстрира я Клеър Дейли. Това е онази ирландска крайно лява евродепутатка, член на групата Европейска обединена левица - Северна зелена левица, която се специализира в говорене срещу България. Пак тя подкрепи т.нар. протест у нас, който се оказа кьорфишек. Нямаше оставка на правителството, намаше и предсрочни параментарни избори. Нямаше и  служебен кабинет за кеф на проруския ни президент. 

Да се появиш на парламентарната трибуна на редовната сесия на Европарламента в Брюксел по фитнес екип, т.е. със спортна блуза „Адидас“, е върхът на лявата „култура“. Веднага разпознах българското „протестърско“ влияние. За „прическата“ нека си кажат думата дамите.                                                             


Коментари (8)

Иво КАТО Я ГЛЕДМ КАКВА РОШЛА Е, ТО ТАЯ КИФЛА
И ЗА ОКОЛОВРЪСТНОТО НЕ СТАВА.
16.12.2020 16:58 / Отговор
Дали това е екипчето ѝ "за сватби" или този ѝ е "за всеки ден"? "Бръсната, лъсната и в главата блъсната." Може би, така щеше да я опише тая Евро-кукавица, професора менте Вучков, ако беше още жив.
17.12.2020 04:27
коментар Тази е ирландската утайка на ирландското общество!Също като нашата утайка от котило на бкп!
19.12.2020 07:49
кесо Абе явно дългото общуване с българските червени олигофрени не й е повлияло особено добре. С какъвто се събереш такъв ставаш, банално ама вярно.
16.12.2020 17:16 / Отговор
ОЧАКВА СЕ:.... ЕДНА ЖЪЛТА КНИЖКА...... ЕДИН ЧЕРВЕН ПОМИЯР........................................... ДА СЕ ХВЪРЛИ В ЗАЩИТА НА ТАЗИ ЛЕЙДИ ОТ КОМИНТЕРНА...........
16.12.2020 17:24
Така се получава когато случайни хора попаднат там където не им е мястото. На тази депутатка прическата и облеклото са и последния проблем.
16.12.2020 18:31 / Отговор
Адибас Прическата е в стил '' Кольо Босия без брада'' - мазна и нехигиенична!Както прическата , така и облеклото са крещящи като самата нея!Мая Орешарска може да и подари някое костюмче заедно с чантичка и обувчета Да не се притеснява от гъбички защото гъбата, която която им изяла мозъците е една и съща!
16.12.2020 19:17 / Отговор
Emin Deutschland Ей тоя Сашо излезе голям послушник, от тридесет години в политиката, за три лева работа не свърши, но вече има самочувствие и прави забележки за щяло и не щяло асебе си се не вижда, що за индивид е.
18.12.2020 18:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още