Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Йорданов към НОЩ: Благодаря Ви! Ще помним!

Мрежата

Александър Йорданов към НОЩ: Благодаря Ви! Ще помним!

Снимка:

Евродепутатът Александър Йорданов, Фейсбук

Благодаря на членовете на НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ и на неговия председател ген. проф.д-р Венцислав Мутафчийски, за професионализма и достойнството с които изпълниха своята национално отговорна и достойна мисия за активно противодействие на смъртоносната пандемия от Ковид-19.

В условията на ужасяваща простотия, на мангъровщина и политическа "протестърска " наглост, вие, почтени лекари и българи, доказахте, че служите безкористно на България и поставяте здравето и живота на българските граждани над партийни и браншови бизнес интереси. От сърце желая на Вас и на вашите семейства, здраве и добри дни!

С уважение: Александър Йорданов, евродепутат

Председател на 36-то Народно събрание

 

БЛАГОДАРЯ ВИ! ЩЕ ПОМНИМ! Благодаря на членовете на НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ и на неговия председател ген. проф.д-р...

Публикувахте от Александър Йорданов Александров в Четвъртък, 15 април 2021 г.  

Коментари (16)

Фончо Лайтмотивът тази сутрин: "след мен потоп".
Мутрата Борисов разпуска щаба по пандемията, крие плана за възстановяване, преживява се като Нерон, който свири на арфа, докато Рим гори. Страхлива и цинична мутра , която сега ще я видим да се крие от правосъдието.
16.04.2021 08:59 / Отговор
ГалФончо айде първо разбери се себе си! Първо мячиш ,че плашели хората, пък после, що били напуснали! Какво те притеснява, че няма срещу какво да лаете ли? Борисов ги е назначил, и те имат право и сами да напуснат. Събирайте си Щаб с Мангъровци и всякакви празноглавци и действайте!
16.04.2021 09:26
ЧУДЕСНО РЕШЕНИЕ... .
ДА ДАДЕМ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДЕБИЛИТЕ ИЗБРАЛИ 165 ЧЕРВЕНИ МУТРИ, ДА БЪДАТ ОБГРИЖЕНИ ОТ МАНГЪРОВ И РУМЕН РАДЕВ С ТЕХНИТЕ МЕРКИ.....
ЗАЩО ПЛАЧАТ СЕГА...?
УТРЕ ЩЕ ПЛАЧАТ И ЗА НЕРОН.....
СТИГА ПЛАКА, БЕ ФОНЧО БАБИКЯНОВ.... ОБЪРНИ СЕ КЪМ РАДЕВ НА ПУТИН
16.04.2021 09:27
боже... Простите тролове на ГЕРБ дори не осъзнават какъв е проблема, или им плащат да се правят на тъпи.
16.04.2021 09:43
ГалФончо Стига смърдя и повтаря това,което са написали за тебе! Простотията набра мнозинство в Парламента , така че действайте ! И ти си единствения "платен" трол във този форум!
16.04.2021 10:04
цирк БанкЯски Как да бъдеш политически мухльо като Борисов в демократична парламентарна република в четири прости стъпки:
1. Оттеглѝ Плана за възстановяване от най-тежката здравна и икономическа криза, която е удряла твоята държава в настоящия век.
2. Разпуснѝ Националния оперативен щаб, който трябва да координира здравните усилия за преодоляването на пандемията.
3. Излèз в отпуска в разгара на икономическа, здравна, а може би и политическа криза, за да избегнеш среща с избраните от народа представители и процедурата на парламентарния контрол, като използваш за аргумент, че отпуската ти е необходима, за да си оправяш партийните проблеми.
4. Подай оставка по пощата, за да избегнеш не само среща с народните представители, но и евентуална среща с журналисти.
Ако изпълниш тези четири прости стъпки, си завършен политически мухльо, който е напълно безотговорен към съдбата на българския народ.
16.04.2021 10:07
Покажи всички
Дани С щаба си отиват и последните крепители на нормалността и човечността в тази държава. Как можа на най-умния началник щаб да му се падне най-простия народ? Сигурно е израз на някакъв вселенски баланс ... или на вселенска ирония.
16.04.2021 09:27 / Отговор
честито! В момента виждаме Борисов - една отмъстителна мутра, която пазарува гласове на избори и прави поразии до последно, които струват скъпо в човешки животи.
16.04.2021 09:52
ГалФончо , Борисов се оттегли от властта и стига лая! Кажи какво правят СлаФчу и останалите! Непрекъснато твърдяха, че били най-добрите! Похвали ги , какви мерки ще предприемат. Ние ще ти повярваме!
16.04.2021 10:06
Хи, хи! Aбе трол червен-зелен, защо не празнуваш, нали победихте, а се мотаеш тук? Страхува ли ви още Борисов, а?
16.04.2021 10:10
Щабът е назначен от Борисов. Тези изключителни хора бяха селектирани и натоварени с отговорността да се справят с непозната до момента бедствена ситуация от правителството на Борисов. В началато си помислиха, че работят в нормална среда и правеха най-доброто за защита на населението. Хищната опозиция, за която животът на българите е последна грижа започна война с тях вместо с вируса. Лицемерието на единствената от партиите срещу Борисов - ДБ, която не отричаше официално пандемията, да твърди че има опасен вирус, но да разрушава доверието в правителството и институциите, опитващи се да наложат мерки е по-гнусно и от това на откачалката Мангъров и психопата Тошко. Със сигурност членовете на Щаба отдавна молят премиера да ги освободи от тази непосилна отговорност, заради мракобесната сила сила, включително тролове като "честито", която се изправи срещу тях и народът се повлече след нея.
16.04.2021 10:11
Z Присъединявам се към казаното от г-н Йорданов. Гордост е и за мен, че имахме този щаб от професионалисти и достойни хора, които с чест свършиха работата си, въпреки, че бяха заливани с помия от неблагодарност, арогантност и откровена простотия.
16.04.2021 10:11 / Отговор
Тартаковер Този нечистоплътен политик и човек, някога се самовъздигаше като литератор. Някой помни ли още? Написания му тук пост с правописни грешки, неотговарящ на новоприетия ред в правописа, още веднъж доказва колко празен и фалшив човек е.
16.04.2021 10:27 / Отговор
за дявола и светената вода е мръсно и опасно нещо.
16.04.2021 10:38
Тартаковер Умна поговорка. Ако Александър Йорданов е светена вода, с радост ще приема да съм дявол.
16.04.2021 10:51

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още