Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Йорданов: Откакто се появи ПП, всичко у нас поскъпна. Сравнявам го с Белгия

Мрежата

Александър Йорданов: Откакто се появи ПП, всичко у нас поскъпна. Сравнявам го с Белгия

Александър Йорданов: Откакто се появи ПП, всичко у нас поскъпна. Сравнявам го с Белгия - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Александър Йорданов

НЕУДОБНИ ДУМИ: ОТ АЕРОГАРАТА

Все същото. Фейсбук ме пита какво мисля. Мисля все същото. И то е, че ПП с кого ли вече не се "сглобиха". С ДБ се "сглобиха", с БСП се "сглобиха", с ГЕРБ-СДС се "сглобиха", напират за "сглобка" и с ДПС. А по места, както е и във Варна и с "Възраждане" го направиха. Изобщо, мерак им е "сглобката".

Иде им отвътре. Но аз наблюдавам и още нещо. И то е, че откакто се появи "промяната", всичко у нас поскъпна. Животът поскъпна. Сравнявам го с Белгия. Явно кирилпетковците вървят ръка за ръка с инфлацията, с високите цени, с трудния живот. Ясно е, че и престъпността се увеличи. Но всичко това ни го натресоха тези, които гласуваха за "Продължаваме промяната". Защо го направиха? Може би защото не ги интересува България и животът на хората. Няма друго обяснение. Защото кой нормален човек би гласувал за влошаване на живота? Никой, освен ако не е промянаджия.

Сега един нашенец ми обяснява на аерогарата, че се бил подлъгал от обещанията на "промяната", гласувал за "сглобката" ПП-ДБ, но сега бил много разочарован. Слушам го, но му се чудя на акъла. Защото вот назад не се връща. И цени на стоки не се спускат по хълма. Те го катерят. Усещам го, че е нервен и може би затова настоява за нови избори. На тях щял да се "поправи". Така да е. Но нови парламентарни избори скоро едва ли ще има. Затова и му предлагам да се поправи на евроизборите през юни. Обещава.

Та, такива ми ти работи на софийската аерогара.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати