Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александър Йорданов: Прочетох чудовищно клеветническия пасквил – „Кънев-Йончева“. Отврат!

Мрежата

Александър Йорданов: Прочетох чудовищно клеветническия пасквил – „Кънев-Йончева“. Отврат!

Снимка:

От Фейсбук профила на евродепутата от СДС/ЕНП Александър Йорданов

Прочетох чудовищно клеветническия пасквил - проект "Кънев-Йончева", за резолюция на Европарламента срещу България. Отврат!

Само ще поясня, че за 30 години много съм видял и преживял в политиката. Но за първи път се сблъсквам с такава антибългарска словесна диария. Никой така не е клеветил страната ни, както това са сторили инициаторите на резолюцията срещу България Елена Йончева и Радан Кънев.

Тя ще бъде подкрепена от социалисти и зелени. Те си падат по подобни перверзии. Към тях ще се присъединят крайно леви и доста от либералите. Резултатът ще бъде очерняне на страната ни. А парадоксът е, че резолюцията е в пълно противоречия с Доклада на Европейската комисия.

Отвратителното е, че в аргументацията на антиправителствените и антибългарските си тези, авторите на резолюцията са черпили информация от сайтове за фалшиви новини и от улични клюки. И това може да стане документ на Европарламента!?

Ще бъда против, както се надявам и почти всички евродепутати от десницата - Европейската народна партия, Европейските консерватори и реформисти, Идентичност и демокрация. Имам малка надежда, че част от либералите поне ще се въздържат.

Но злото е сторено. И го сториха не чужденци, а българи, нашенци, които преследвайки тяснопартийни цели, не само бяха готови, но и наистина оплюха България.  


Коментари (25)

Гневна Едва ли има друг подобен случай , евродепутати на дадена страна да работят срещу нея.Не трябва ли да могат да ги отзоват.
30.09.2020 20:26 / Отговор
ПЕРСОНА НОН ГРАТА!!! - ЙОНЧЕВА, КЪНЕВ, ХРИСТОВ СЛЕД КРАЯ НА МАНДАТА ИМ-ДА СИ ОСТАНАТ В БРЮКСЕЛ, КАТО ХИГИЕНИСТИ НА АРАБСКИТЕ ТОАЛЕТНИ-ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!
30.09.2020 21:50
Драга, евродепутатите не им е в пълномощията да работят за собствената си държава. Те отстояват принципите и ценностите на целия ЕС. А очернянето на България го сътвориха издигнатия за премиер мафиот Борисов и цялата му хунта. Вече 10 години този човек позори българския народ и работи за групировката си.
30.09.2020 23:31
До анонимната другарка драга НЕ ББ И ГЕРБ съсипаха България!!! Напротив те са единствено правителство направили толкова.много за страната и народа ни!!!
България и нашето бъдеще беше съсипвано от червените химери Болшевишки подлоги от 1944 до близо 2009 година!!!! Със комунистическа диктатура а след това мутренски структури и паралелни държава!!! Тази мутренска структура и патологична та Болшевишка БСП ИЗЛЪЧИ ТЕЗИ ОТРЕПКИ ЙОНЧЕВА СЪВЕТСКСТА ПРЕДАТЕЛКА НА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ТАЗИ МУТРА КЪНЕВ!!! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ СА ДВАМАТА СМУЧЕЩИ ЗАПЛАТИ ПАРАЗИТИ!!!
01.10.2020 05:37
Furlata Този или тази, дето е започнал с драга е функционално неграмотен или неграмотна, щото написаното важи за еврокомисарите, а не за евродепутатите!!!! Нещо повече, драга, евродепутатите са длъжни да защитават българския национален интерес на европейско ниво и за това ги избираме на избори, а не ги назначават като чиновници!!!
01.10.2020 13:18
Тартаковер Този доказал се с политическата си биография екземпляр, се опитва все още да прилича на човек, но природата отказва да му съдейства. Безвъзвратно настъпващата старост, вероятно високо кръвно , както и другите атрибути на възрастта са го направили да прилича на повече на застаряваща блудница, отколкото на европейски политик. Чета му "размислите", усмихвам се и го съжалявам. Не го мразя. Отвращавах се от него когато беше в състояние да определя някои нюанси от нашето бъдеще и това на децата ни. Направи го по най-отвратителния антинароден начин.За себе си обаче здраво захлеби. Сега е стар жалък и дебел подлец заминаващ към бунището на живота. Там му е мястото, там е мястото и на всички като него. Нека Бог ги съди.
30.09.2020 20:29 / Отговор
Знаете ли, Тартаковер, стигнах до извода, че няма смисъл да ви се отговаря. Живеете в паралелна действителност и няма как да сте щастлив с толкова злоба и мерзост в душата. Господ, в когото едва ли вярвате си знае работата. Бъдете жив и здрав и продължавайте с хулите и обидите, щом това ви осмисля живота. Разни хора - разни идеали...
30.09.2020 20:40
Тартаковер Е, точно тук сериозно грешиш, уважаема. Живея не в паралелна, а в действителната реалност, с приятели, с добра професия и с прекрасна съпруга. Никаква злоба не тая в душата си, просто се отвращавам от мръсниците, които изграждат живота си върху съдбите на останалите хора. Защото не съм социалист в онзи партиен смисъл, отвратителни са ми всички политически бандити, които като вампири оживяват само като смучат от кръвта на живите хора. Но това че не съм социалист съвсем не значи че не съм социален, че не ме вълнуват съдбите на унижените и оскърбени хора от бандитите узурпирали властта. Така че какво чувстваш и мислиш ти, слабо ме засяга. Аз изразявам социална, а не политическа позиция и тя днес съвпада с огромната част от народа. Приятна вечер, бъди здрава!
30.09.2020 20:52
Ех,даскале! Загубен безвъзвратно в миналото! Винаги по-умният! Винаги по-знаещият! Винаги правият! Не е възможно, другарю пенсиониран учител ! Възможно е само в къщи с бабата!
30.09.2020 21:11
ЖЪЛТАТА КНИЖКА ТАРТАКОВЕР ПАК Е В ПАНИК АТАКА. ДНЕС ПРЕКАЛИ С ЛАЙНЯНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ.СЪЩО КАТО ЛАЙНЯНИЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ НЕ СПИРАТ ДА ИЗУМЯВАТ ПУБЛИКАТА.
ДА СЕ ПОСТАВЯТ В УСМИРИТЕЛНИ РИЗИ До ПЪЛНО ИЗЛЕКУВАНЕ.
30.09.2020 21:19
Питанка Тази"социална" и "вечно млада" особа ще ни каже ли нещо за кредити от КТБ, офшорки и пета колона в България?
30.09.2020 21:41
Покажи всички
Ами... Социалисти, сър!
30.09.2020 20:29 / Отговор
Нина Кой печели?
30.09.2020 20:30 / Отговор
кесо Да се надяваме, че поне няколко истински български евродепутати ще съберат смелост да излязат пред ЕП и да кажат истината за ставащото в България. За поредния опит на наследниците на мракобесната БКП и руската пета колона да овладеят българските институции и да извършат това което най-добре умеят - да ограбят за пореден път бедната ни държава.
Политическото дуо Радан и страшното Ленче /щот е страшно за гледане де/също правят това в което тяхната партия е специалист - да унижават и прадават страната си. Всеки с "квалификацията" си!
30.09.2020 20:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още